SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Ligovou štafetu přebírá utkání s Libercem

Ligovou štafetu přebírá utkání s Libercem

Týden po výhře 6:1 v Českých Budějovicích čeká hráče Interobalu další soupeř, který bojuje o účast v play-off, ale zároveň nad ním visí hrozba sestupu. Řeč je o týmu FTZS Liberec, který byl v podzimním souboji velice nepříjemným soupeřem a o poločase v domácím prostředí dokonce vedl.

Hosté mají před sebou klíčovou část sezony. Právě po utkání v Plzni je čekají dva duely se sousedy v tabulce. Momentálně mají hráči ze severu Čech náskok jednoho bodu na sestupovou pozici, zároveň ovšem ztrácí pouhé tři body na pozici zaručující postup do čtvrtfinále play-off.

„Čeká nás velmi těžký zápas. Bylo by troufalé tvrdit, že si jedeme do Plzně pro nějaké body. Plzeň letos patří k nejlepším třem týmům soutěže. My si jedeme zápas užít a maximálně se koncentrovat na vlastní výkon a hlavně obrannou činnost. V dalším týdnu máme důležitější zápasy. Ve středu hned Mýto a v neděli Č. Budějovice. V Plzni dostanou prostor naši mladí hráči,“ prohlašuje před bojem na západě Čech hrající trenér Liberce, Aleš Benek.

To v Plzni panuje dobrá nálada. Interobal se stále drží na čele tabulky společně s Chrudimí. K dobré náladě přispěl také výborný vstup do jarní části sezony, když hráči Plzně vybojovali všech 12 bodů. K tomu výraznou měrou přispěly obě čtyřky, kterým se teď střelecky daří velmi podobně. Dalšími pozitivními zprávami jsou dva návraty k tréninku po zranění. Nejprve do plné zátěže naskočil gólman Lukáš Němec, postupnými kroky pracuje na svém návratu po operaci Tomáš Buchta. 

„Očekávám podobný zápas jako proti Budějovicím. Výhodou bude, že už konečně začal klubový tréninkový cyklus po reprezentační pauze. Věřím, že budeme herně lepší, než jsme byli v posledním utkání a připíšeme si domácí vítězství,“ nechal se před utkáním slyšet Peter Kozár.

Podzimní souboj obou týmů připravil nečekané drama. První poločas utkání totiž Plzni příliš nevyšel a po nevýrazném výkonu dokonce prohrávala 2:3. Po důrazné promluvě Marka Kopeckého o poločasové přestávce Plzeňští svůj výkon zlepšili, druhou půli vyhráli 5:0 a odvezli si z Liberce všechny body po výhře 7:3. Hlavní strůjcimi výhry byli Lukáš Rešetár (3+0) a Tomáš Vnuk (2+2).

SK INTEROBAL PLZEŇ - FTZS LIBEREC / NEDĚLE 16.2. / 19:00 / HALA LOKOMOTIVA 1.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne