SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Zápas s velkým Z o průběžné vedení

Zápas s velkým Z o průběžné vedení

Velká bitva, která vítězi zajistí vyhřívání se na prvním místě tabulky je opět tady! Po tom, co se o toto privilegium utkal Interobal před Vánoci neúspěšně se Spartou, mají nyní svěřenci Marka Kopeckého druhou šanci v duelu s Chrudimí. Utkání nenabídne jen souboj s velkým počtem reprezentantů, ale také několik slavnostních ceremoniálů.

Plzeň 7 utkání, Chrudim 9 utkání - to jsou šňůry výher, které aktuálně oba týmy drží. Také proto jsou oba týmy na čele soutěže a útočí na vítězství v základní části. Dalším lákadlem utkání bude počet deseti reprezentantů svých zemí, z toho šesti českých, kteří se postaví proti sobě. Můžeme tedy očekávat skutečnou bitvu!

Tu přineslo i podzimní vzájemné utkání. Plzeňští šli v úvodu do vedení, ovšem záhy se zranil Lukáš Rešetár. V poslední minutě prvního poločasu také díky šťastnému odrazu vyrvonali. Během druhého poločasu se zranil i brankář Lukáš Němec. K vidění bylo několik obrovských šancí na obou stranách, na výsledkové tabuli však na konci zápasu svítilo 1:1. Tato remíza znamenala pro Plzeň historicky první bod ze soupeřovy půdy.

„Čeká nás souboj o první místo v tabulce. Vážíme si, že můžeme v této fázi soutěže bojovat o nejvyšší příčky. Chrudim je výborně organizovaný tým, my musíme oproti posledním zápasům zlepšit hlavně defenzivní činnost a po podzimní remíze v Chrudimi se pokusíme opět přepsat historii,“ hlásí před utkáním domácí Michal Holý.

„Čeká nás nesmírně důležitá bitva o první místo v tabulce. V prvním vzájemném zápase jsme obdrželi velmi rychlou branku a ta změnila dynamiku celého střetnutí. Ale to nemění nic na faktu, že jsme neodehráli dobrý zápas a tím to Plzni hodně ulehčili. Nyní je plán to soupeři co nejvíce znepříjemnit. Víme, že hrajeme proti kvalitnímu týmu, který je díky trenérovi velmi dobře organizovaný, ale my také máme skvělé hráče, kteří se vyvíjí každým dnem. Chceme si pro výhru dojít chytře, podobné zápasy známe a víme, jak vážné mohou být jednotlivé chyby, které vytvoříme. Očekávám plnou halu a věřím, že uvidíme skvělou futsalovou party, která ukáže, jakou hodnotu česká liga má,“ nechal se před utkáním slyšet trenér ERA-PACKU Chrudim, Felipe Conde.

Ještě předtím, než nastane výkop utkání, přijde čas na dva ceremoniály, které vám však zatím neodtajníme. Prozradíme vám jen ten třetí - o poločasové přestávce proběhne poděkování žákům U15, kteří výborně reprezentovali klub v krajském přeboru a zvítězili ve FINAL FOUR!

SK INTEROBAL PLZEŇ - FK ERA-PACK CHRUDIM / ČTVRTEK 27.2. / 18:30 / HALA LOKOMOTIVA.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255498
Posledních 30 dnů: 744 | Posledních 7 dnů: 231 | Poslední den: 37

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne