SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Jistota TOP3? Plzeň jede do Brna

Jistota TOP3? Plzeň jede do Brna

Po týdnu opět ve čtvrtek odehraje Interobal další ligové utkání. Tentokrát je čeká cesta na půdu brněnského Helasu. Plzeň se v zápase bude muset obejít o nejproduktivnějšího hráče soutěže, Tomáše Vnuka, jelikož byl v posledním střetnutí vyloučen. Jak už název článku napovídá, jde o velmi důležitý zápas, neboť může dát hráčům ze západu Čech jistotu umístění mezi třemi nejlepšími celky základní části.

A co je k tomu potřeba? Plzni stačí k umístění v TOP3 v Brně zvítězit. K tomuto umístění mohou ovšem pomoci i čtvrté Teplice, které v souběžně hraném utkání přivítají pražskou Spartu. Pokud Plzeň v Brně neuhraje plný počet bodů, ale zároveň Teplice neporazí Spartu, západočeši už horší jak třetí neskončí.

Právě Sparta byla posledním soupeřem Helasu na začátku tohoto týdne. Brněnští odehráli velmi dobré utkání a s úřadujícím mistrem prohráli pouze o jeden gól, 4:5.

“Plzni se letos výsledkově velmi daří, určitě pomýšlejí na ty nejvyšší cíle. My máme téměř jistou šestou příčku v ligové tabulce, takže do zápasu můžeme jít s čistou hlavou. Výhodou pro nás určitě může být absence Tomáše Vnuka, na kterého Plzeň hodně spoléhá. Věřím, že když podáme slušný týmový výkon, jsme schopni nechat všechny body na domácí palubovce,” vypověděl před utkáním hráč Helasu, Jakub Sznapka.

Hráči Plzně by se rádi otřepali z porážky od Chrudimi, která je nejspíše vyřadila z boje o první místo v základní části soutěže. Jak už bylo zmíněno, Interobalu v jihomoravské metropoli nepomůže na hřišti Tomáš Vnuk, který ve šlágru s Chrudimí odešel po dvou žlutých kartách předčasně do sprch. 

“Vzhledem k tomu, že jsme nezvládli utkání s Chrudimí a nestane se nic zásadního, tak skončíme na třetím místě, pokud Sparta nezaváhá. Do Brna určitě pojedeme s tím ten zápas vyhrát a vyzkoušíme si, jaké je to hrát bez Tomáše Vnuka, který byl bohužel vyloučený, i když mi vadí, po jakých kartách. Prostor tak dostanou jiní hráči, kteří musí ukázat své kvality,” nechal se slyšet Marek Kopecký.

Podzimní střetnutí obou týmů se uskutečnilo v Plzni před kamerami České televize. Většina diváků, která toto utkání viděla, si jeho infarktový závěr dozajista pamatuje. Domácí v něm po fatální chybě hráče Brna zvítězili díky brance Tomáše Vnuka 8 vteřin před koncem 2:1.

HELAS BRNO - SK INTEROBAL PLZEŇ / ČTVRTEK 5.3. / 19:30 / HALA VODOVA / BRNO

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne