SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

„Očekávám hru o nejvyšší příčky,“ hlásí po příchodu Michal Seidler

„Očekávám hru o nejvyšší příčky,“ hlásí po příchodu Michal Seidler

Největší přestup v historii klubu. Přesně těmito slovy označil příchod aktuálně nejlepšího českého futsalisty ředitel plzeňského klubu, Radek Lobo. Jeho slova skutečně podtrhují realitu, Michal Seidler patří již dlouhé roky k oporám české reprezentace a klubové tituly sbírá všude, kam přijde. Abychom vám novou posilu blíže přiblížili, připravili jsme pro vás článek včetně ohlasů nové posily a trenéra Marka Kopeckého.

Michal Seidler, který se Plzni upsal do roku 2023, posílí Interobal od nové sezony. Ovšem myšlenka o jeho příchodu na západ Čech vznikla v hlavách strůjců této přestupové bomby již dříve. „Abych řekl pravdu, tak s Plzní jsem byl v kontaktu už když jsem hrál ještě v Polsku. Byli jsme na Grand Prix v Brazílii, kde i byli i pánové Lobo a Heinlein. Už tam jsme se bavili o mém přesunu do Plzně, ale tehdy to ještě nevyšlo,“ sdělila historii svého spojení s Plzní nová akvizice.

Třicetiletý rodák ze slezského Bílovce má za sebou bohatou tuzemskou i zahraniční kariéru. Dokázal získat ligový titul v České republice, na Slovensku, v Polsku i v Maďarsku, což je unikátní sbírka. Na svém kontě má také několik individuálních ocenění, mezi nimiž se vyjímá titul Futsalista roku, kterou tento zkušený hráč opanoval hned šestkrát za posledních sedm let. Jak ovšem vnímá své nové angažmá v západočeské metropoli? „Očekávám, že budeme hrát o ty nejvyšší příčky. Vím od kluků a od všech, co se okolo plzeňského klubu pohybují, že je v Plzni skvělé zázemí se vším všudy. Klub jde cestou českých a slovenských hráčů, což já vidím jako velké plus!,“ sděluje Michal Sidler svůj pohled na západočeský klub.

V reprezentačním dresu má aktuálně Michal Seidler odehráno 122 zápasů, ve kterých vstřelil úctyhodných 97 branek. Aktuálně je tedy z aktivních futsalistů nejlepším reprezentačním střelcem. Právě v dresu národního týmu se pravidelně potkává s hráči Interobalu, se kterými si velmi dobře rozumí ne jen na palubovce. „Plzeň má již tři roky velmi silný tým poskládaný především na českých reprezentantech. Kluky jako Michala Holého, Tomáše Vnuka, Michala Kováce, Lukáše Rešetára nebo Petera Kozára znám již velmi dlouho a vím, jakou mají sílu. Tu ukázali i v této nedohrané sezoně, ve které si vedli velmi dobře. V týmu jsou také velmi dobří mladí kluci, kteří budou za pár let oporami,“ nahlíží na kvalitu a skladbu svého nového týmu.

A jak se „Jumbo,“ jak se třicetiletému střelci přezdívá, těší, až oblékne modrobílý plzeňský dres s číslem 41? „Myslím si, že už se na nový ročník těším ne jen já. Ta situace, která nastala, není pro sportovce ideální. Samozřejmě se těším, až se ukážu fanouškům v Plzni a doufám, že budou chodit a hlasitě nás podporovat!“

S posílením o Michala Seidlera je velmi spokojený trenér Marek Kopecký. „Jsem velmi rád, že Radek Lobo dotáhl tenhle přestup do konce a Michal k nám přichází. Já si Michala velice vážím jako hráče i jako člověka. Známe se dlouhou dobu, působil jsem s ním ještě jako hráč, takže vím, o jakého hráče se jedná jak kvalitou, tak charakterově. Moc se těším na spolupráci s ním a věřím, že Michal nám pomůže dosáhnout těch cílů, které budeme v příští sezoně mít, což bude hra o ty nejvyšší příčky. Věřím, že Michal je hráč, který ještě zkvalitní náš tým a bude jeho oporou,“ nechal se slyšet trenér druhého celku uplynulé sezony.

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255342
Posledních 30 dnů: 703 | Posledních 7 dnů: 122 | Poslední den: 11

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne