SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

„V Plzni všechno funguje tip-ťop a to mě přesvědčilo,“ líčí Gabriel Rick

„V Plzni všechno funguje tip-ťop a to mě přesvědčilo,“ líčí Gabriel Rick

Druhá letní posila a opět známé jméno československého futsalového rybníčku. Po hvězdě české reprezentace, Michalu Seidlerovi, dorazila do Plzně také hvězda té slovenské, Gabriel Rick.

Jednatřicetiletý slovenský reprezentant, který v Plzni oblékne dres s číslem 5, má za sebou bohatou kariéru. Pět titulů ve slovenské lize, maďarský titul a maďarský pohár. Tyto trofeje má nová posila Interobalu na svém kontě. O další trofeje do sbírky bude usilovat na západě Čech. „Oslovil mě pan trenér Kopecký a ředitel klubu pan Lobo. Po několika telefonátech a zprávách jsme se dohodli,“ líčí Gabriel Rick počátek jednání s novým klubem.

„Gabo,“ jak se nové plzeňské akvizici přezdívá, odehrál již mnoho utkání, jak ve slovenské lize, tak v národním dresu, po boku Petera Kozára a jsou velmi dobří kamarádi. „Já a Koza (Peter Kozár) jsme v Košicích téměř každý den spolu a samozřejmě jsem se ho ptal, jak to v Plzni chodí. Slyšel jsem také od jiných hráčů, že v Plzni všechno funguje tip-ťop a to mě přesvědčilo,“ popisuje reprezentant Slovenska své rozhodování o přijetí nabídky z Plzně.

Gabriel Rick má aktuálně šestadevadesát odehraných utkání v národním dresu, ve kterých vstřelil 29 branek. Od roku 2003 je tedy 4. nejlepším střelcem reprezentace našich východních sousedů. Díky svému působení v reprezentaci velmi dobře zná své nastávající spoluhráče. „Kvalitu týmu vnímám velmi pozitivně. V týmu je nějakých sedm reprezentantů a super mladí chlapci včetně brankářů,“ komentuje Rick složení svého nového týmu.

Nově příchozí slovenská posila má za sebou také jeden významný individuální úspěch. V roce 2013 byl zvolen slovenským futsalistou roku. „Já osobně mám stále jen ty nejvyšší cíle. Samozřejmě bych chtěl vyhrát český pohár a hlavně českou ligu. Ale moc dobře vím, že to bude velmi těžké a je před námi hodně práce,“ prozrazuje na závěr své cíle do nového angažmá v Plzni, kde podepsal tříletý kontrakt.

Své slovo k dalšímu posílení kádru dostal také trenér Interobalu, kterému se s rozšiřováním týmu nabízí více možností. „Gabo je hlavně poctivý hráč, kterého znám už delší dobu. Je to vítězný typ, neumí prohrávat a takové hráče my do týmu potřebujeme. Je to hráč, který splňuje naše požadavky a doplní naši slovenskou enklávu, na které také budeme moci stavět. Díky jeho příchodu se v týmu zvýší konkurence, kterou jsme zejména na konci sezony příliš neměli. Věříme, že při větší konkurenci v týmu se zvýší kvalita výkonů a tréninků,“ zhodnotil nejnovější příchod trenér Marek Kopecký.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255342
Posledních 30 dnů: 703 | Posledních 7 dnů: 122 | Poslední den: 11

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne