SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Klub prodloužil smlouvu s pěticí hráčů

Klub prodloužil smlouvu s pěticí hráčů

V minulých dnech proběhlo na klubových sociálních sítích postupné zveřejňování jmen hráčů, se kterými klub SK Interobal Plzeň prodloužil stávající kontrakty. Do dalších tří let si plzeňský futsalový klub pojistil české reprezentanty Tomáše Vnuka a Michala Holého, dále mladého brankáře Lukáše Němce, autora gólu sezony Michala Štrajta a nakonec dvouletou smlouvu podepsal s Janem Havlem.

 

TOMÁŠ VNUK

Šestadvacetiletý reprezentant České republiky má za sebou opět vyjímečnou sezonu. Od úvodního kola VARTA futsal ligy okupoval čelo tabulky kanadského bodování, o které přišel až v posledním odehraném 20. kole, kvůli karetnímu trestu. Pro jeho spokojenost mu zůstalo alespoň prvenství v tabulce střelců, když za 19 odehraných kol vstřelil 35 branek, čímž o 5 gólů navýšil svoje maximum ze základní části v sezoně 2017/18.

Kromě klubové úrovně se mu dařilo také v dresu se lvem na prsou, ve kterém během 11 zápasů stihl nasbírat 7 gólů a 4 asistence.

 

MICHAL HOLÝ

Čerstvě třicetiletý odchovanec plzeňského futsalu prodloužil taktéž až do léta 2023. V nedávno skončené sezoně se stal po Tomáši Vnukovi druhým nejproduktivnějším hráčem západočeského celku. Za 18 odehraných utkání nasbíral 34 kanadských bodů za 19 branek a 14 asistencí. Během sezony pokořil milník 250 kanadských bodů v nejvyšší soutěži, na který mu stačilo 221 zápasů.

Také Michal Holý byl stabilním článkem reprezentace České republiky. V sezoně 2019/20 posbíral v národním dresu stejné statistiky, jako Tomáš Vnuk, tedy za 11 odehraných utkání 7 branek a 4 asistence. Vyšla mu zejména únorová kvalifikace Brně o MS2020, kde se prosadil v každém ze tří utkání.

„Mým snem a cílem je titul mistra České republiky a toho bych chtěl v dalších třech letech dosáhnout,“ sdělil po podpisu smlouvy hráč s číslem 64 na zádech.

 

LUKÁŠ NĚMEC

Dvaadvacetiletý strážce plzeňské branky, který prodloužil smlouvu shodně o tři další sezony, vlétl do předčasně ukončeného ročníku ve skvělé formě. Během prvních sedmi kol vychytal dvě čistá konta a předváděl výborné zákroky. Zastavilo ho až nešťastné zranění při utkání v Chrudimi, které mu způsobila srážka s Michalem Kovácsem při jednom ze zákroků. Po dlouhé rekonvalescenci stihnl Lukáš Němec odchytat již jen jedno utkání v základní sestavě, a to poslední 20. kolo v Brně proti Helasu.

V sezoně 2019/20 oblékal Lukáš Němec dres české reprezentace do 21 let, ve kterém se představil i například v Plzni v přátelském utkání s Portugalskem. Vlivem šíření pandemie nového typu koronaviru přišel o Akademické MS, které se mělo konat v druhé polvině července v Polsku.

„Velmi si vážím toho, že mohu v klubu působit a že mám v mém věku od vedení a trenéra důvěru. Jsem také rád, že se mohu podílet na čistě československém týmu, který hraje o ty nejvyšší příčky. S Interobalem bych chtěl i v dalších letech hrát o medaile a hlavně vyhrát ligu. Tím pádem by se nám podařilo kvalifikovat se do Ligy mistrů, což doufám, že se i s novými posilami podaří,“ sdělil ke svému působení a budoucnosti talentovaný brankář.

 

MICHAL ŠTRAJT

„Miki“ oslavil v lednu tohoto roku své 30. narozeniny. Také on si za své výkony vysloužil prodloužení o další tři soutěžní ročníky. V tom nedávno skončeném dokázal vstřelit 12 branek, z nichž jednu vybrali fanoušci ve facebookovém hlasování jako GÓL SEZONY. K dvanácti přesným trefém přidal ještě 7 asistencí a jen o jeden kanadský bod mu unikl průměr bodu na zápas. V dalším ligovém ročníku bude moci atakovat hranici 100 ligových gólů v české nejvyšší soutěži. Aktuálně má na svém kontě 91 zásahů.

„Jsem moc rád, že jsem smlouvu prodloužil o další 3 roky a čím dál víc si uvědomuju své dlouhé působení v klubu. Pamatuju dobu kdy jsme spadli do druhé ligy, a pak zase postoupili. Pamatuju si také, jak jsme poprvé v historii klubu postoupili do play off, získali stříbrné medaile v poháru, bronzové v lize, nyní stříbrné a kdo ví, kam dál se tento klub posune. Děkuji za tu možnost být toho součástí, moc si toho vážím a stále mám motivaci na sobě pracovat. Nyní bude kádr silnější, než kdy dřív, a prosadit se bude opravdu těžké. Věřím, že další 3 roky budou pro klub úspěšné,“ shrnul své působení v klubu a vizi do dalších sezon levonohý střelec.

 

JAN HAVEL

Pro Jana Havla byl uplynulý ročník čtvrtým v plzeňském dresu a z bodového hlediska tím nejúspěšnějším. Dvaatřicetiletý hráč, se kterým byla prodloužena smlouva o 2 sezony, zaznamenal ve 20 utkáních celkem 7 branek a 3 asistence. Jeho branka v podzimním utkání s Libercem pro něj byla 50. v nejvyšší soutěži. To ovšem nebyl jediný milník tohoto obranáře v uplynulé sezoně. Ten větší si nechal do utkání na půdě Českých Budějovic. Tento duel pro něj znamenal 300. start v nejvyšší soutěži.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne