SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Interobal jede do Polska, čeká ho tamní suverén

Interobal jede do Polska, čeká ho tamní suverén

V pátečních ranních hodinách vyrazí autobus s plzeňskými futsalisty směrem Bielsko-Biala. Ve městě, které leží zhruba 80km za Ostravou, odehrají svěřenci Marka Kopeckého první dva přípravné duely před novou sezonou - první v pátek večer a druhý v sobotu odpoledne.

„Po těch čtyřech týdnech přípravy a vlastně jenom jednom týdnu tréninků v hale to bude hlavně o té práci, aby to hráči poctivě odpracovali. Vím, že to pro kluky bude po čtyřech trénincích v hale těžké, budou mít těžké nohy, ale já budu rád, když to tam odmakají a od toho ty dva zápasy jsou,“ uvedl Marek Kopecký k tomu, co od svých hráčů v úvodních zápasech očekává.

Rekord Bielsko-Biala je polský suverén posledních let, když si nyní připsal již čtvrtý titul mistra ligy za sebou. Není to tak dávno, co u prvního soupeře Plzně v nové sezoně působila nová tvář v dresu Plzně, Michal Seidler. 

„Nečeká nás tam nic jednoduchého. Poláci hrajou uplně jiný styl než jsme tady my Češi zvyklí. Většina hráčů jsou svalnatí chlapi nad 190cm, takže to bude z jejich strany určitě tvrdý zápas. Co jsem tam hrál já, tak bych řekl, že ten tým byl a je velmi kvalitní. S přehledem teď opět vyhráli ligu, takže to pro nás bude velmi dobrá prověrka,“ představil soupeře Michal Seidler.

S týmem do Polska kvůli lehkým zdravotním problémům neodcestuje Michal Štrajt. Druhou absencí bude Michal Kovács, který obdržel individuální plán přípravy. Do zápasů nezasáhne ani Lukáš Rešetár, který tvrdě pracuje na návratu po zranění a dvou operacích kolene.

„S Poláky to určitě bude fyzicky náročný futsal a budu spokojen, když tam uhrajeme dobré výsledky. Chceme vidět naše nové hráče a ladit souhru čtyřek. Každý zápas samozřejmě bude v jiném složení, abychom vyzkoušeli co nejvíce variant. Výsledek úplně důležitý nebude, ale kdyby výsledný dojem byl podpořený dobrými výsledky, bylo by to dobré navázání na tu čtyřtýdenní práci,“ dodal k zápasům trenér Interobalu.

Ke své preméře v dresu Plzně nastoupí slovenští reprezentanti Gabriel Rick a Matúš Ševčík, třetí do party bude práce Michal Seidler, který nový dres oblékne ve známem prostředí.

„Moc se na ty zápasy těším. Budou to mé první za Plzeň a navíc proti týmu, kde jsem působil. Dá se říci, že jsme společně s trenérem Kopeckým tyto zápasy domluvili, jehož přání bylo odehrát zápas v zahraničí. V Bielsku hraje již několik let můj kamarád Honza Janovský, takže jsme to společně během patnácti minut domluvili,“ řekl ke své premiéře v modrobílem šestinásobný nejlepší futsalista ČR.

1. utkání je na programu v pátek 7.8. od 19:00, druhý zápas má výkop naplánovaný na sobotu 8.8. v 15:00.

Živé akutality z obou utkání budete moci sledovat ve stories jak na Facebookovém profilu, tak na Instagramovém (@skinterobalplzen).

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255498
Posledních 30 dnů: 744 | Posledních 7 dnů: 231 | Poslední den: 37

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne