SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Polská prověrka za námi, v pátek přijede Mělník

Polská prověrka za námi, v pátek přijede Mělník

Dva přípravné duely na horké půdě polského mistra Rekordu Bielsko-Biała přinesly velmi dramatické a urputné souboje. Z obou duelů si nakonec každý tým odnesl jedno vítězství a rozhodně se bylo na co koukat! Další přípravné utkání čeká plzeňské futsalisty již tento pátek, kdy se v Plzni představí Olympik Mělník.

První utkání začalo v Polsku velmi svižně a již v úvodních vtěřinách bylo vidět, že proti hráčům Plzně, kteří nastoupili v nové sadě dresů, stojí velmi kvalitní soupeř. Ten také po několika minutách šel do vedení. V zápětí si ovšem Michal Seidler vybojoval penaltu a poprvé v novém dresu rozvlnil síť. O několik chvil později otočil skóre Dušan Künstner. To si domácí ovšem nenechali líbit a skóre taktéž otočili. Jejich vedení 3:2 mělo ovšem jepičí život a prakticky z protiútoku opět zavěsil Michal Seidler. Aby těch obratů nebylo málo, už ve druhém poločase vstřelil famózní vítěznou branku Michal Holý, když z hranice vlastního brankoviště zamířil přes celé hřiště o tyč do soupeřovy branky. Poslední gól utkání vstřelil opět Michal Seidler, který si tak při svém debutu za Plzeň připsal hattrick. „Byl to určitě velmi těžký zápas. Hned na začátku přípravy, když jsme věděli, že tu budeme hrát, tak jsme věděli, že nás nečekají žádní nazdárci. Zápas byl otevřený nahoru-dolů a tak, jak jsme vyhráli, tak jsme také mohli prohrát. Za hattrick jsem určitě rád, ale musím poděkovat celému týmu za to, jak se dneska šlapalo a jelo se na krev. K tomu třetímu gólu musím říct a pochválit Tomáše Vnuka, že mi to tam tak krásně připravil a já už jenom uklízel do prázdné branky. Myslím si, že to druhé utkání bude ještě tvrdší, než dneska, protože Poláci neradi prohrávají, ještě k tomu na domácí půdě,“ řekl po prvním utkání střelec tří branek, Michal Seidler.

A také měl pravdu, druhé utkání se opět odehrávalo ve vysokém tempu. Trenér Marek Kopecký upravil složení obou čtyřek, když Michala Seidlera a Tomáše Buchtu nahradil v první čtyřce Dušanem Künstnerem a Janem Havlem. Už v první minutě se do šance dostal právě Jan Havel, který nadvakrát prostřelil domácího brankáře. Tím ovšem střelecká potence plzeňských pro zbytek utkání vyhasla a z branek se radoval již jen soupeř, kterých vstřelil nakonec pět. Nutno zmínit, že utkání bylo ovlivněno výkonem sudího a nakonec na hřišti i mimo něj plály emoce. „Jsem s oběma zápasy spokojený, z mého pohledu to splnilo účel. Vyzkoušeli jsme si v obou zápasech jiné složení čtyřek. První zápas byl velmi kvalitní z obou stran, podali jsme velmi kvalitní výkon v pohybu a agresivitě. Myslím si, že jsme zaslouženě ten první zápas vyhráli. Ve druhém zápase jsem chtěl vidět jiné složení čtyřek. Úplně se to nepovedlo, i když někteří odehráli výborný zápas. Bohužel v tom prvním poločase jsme utkání prohráli, když jsme nebyli agresivní v obranné hře. Věděli jsme, že domácí nebudou chtít dvakrát za sebou doma prohrát a navíc se k tomu přidal výkon rozhodčího, ke kterému se nebudu asi vyjdřovat,“ shrnul prověrky v Polsku trenér Marek Kopecký.

Sestřihy branek z obou zápasů a skvělý výkon Lukáše Němce z prvního zápasu můžete shlédnout v sestřizích na klubových sociálních sítích (FB: SK Interobal Plzeň, IG: @skinterobalplzen).

Klub SK Interobal Plzeň by chtěl poděkovat za skvělé služby, zázemí a kvalitní utkání týmu Rekordu Bielsko-Biała.

Další přípravné utkání je již za rohem. V pátek od 18:00 odehraje Interobal přátelské utkání na svém hřišti v hale na Slovanech proti Olympiku Mělník. V závislosti na aktuálních nařízeních vlády se vedení klubu rozhodlo odehrát toto utkání bez diváků, přístup bude umožněn pouze partnerům klubu a příbuzným hráčů, aby byla splněna hygienická nařízení a vyhnulo se opatřením, která by s diváky byla nutností. Děkujeme za pochopení.

Živé aktuality z utkání budete moci stejně jako zápasů v Polsku sledovat ve stories na klubovém Facebooku a Instagramu. 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne