SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

V souboji neporažených vyzveme teplický Svarog

V souboji neporažených vyzveme teplický Svarog

Po úvodních třech kolech, ve který Interobal dominoval a třikrát si došel pro pohodlné vítězství, narazí svěřenci Marka Kopeckého na první těžší kalibr. Do Plzně dorazí Svarog FC Teplice, který je po třech odehraných kolech také stoprocentní.

„Bude to pro nás první velká prověrka. Ukáže se, jak na tom oba týmy jsou. Teplice opět složily tým plný cizinců, kteří vždy mají kvalitu a budeme muset předvést stoprocentní a koncentrovaný výkon, abychom byli úspěšní. Máme teď v lize velmi těžký "trojboj" (Teplice, Chrudim a Slavia) a potřebujeme do něj vykročit úspěšně,“ řekl před pátečním utkání odhodlaně Michal Holý.

„Pokračujeme v růstu a pracujeme jako tým. Páteční zápas v Plzni bude naším čtvrtým venkovním ligovým zápasem. Od začátku sezóny se tým zlepšuje, vyvíjí se to dobře. Víme, že Plzeň je skvělý tým, jeden z nejsilnějších v této sezóně. Tento zápas bude naším třetím zápasem za týden a víme, že je obtížné čelit týmu, jako je Plzeň. Je to tým, který hraje společně po mnoho let a dokonale se zná. Letos je liga velmi vyrovnaná a my musíme hrát všechny zápasy jako finále. Pokusíme se předvést dobrou hru a dělat věci nejlépe, jak umíme,“ prohlásil španělský trenér zítřejšího soupeře Plzně Eloy Alonso.

V minulé sezoně patřily oba vzájemné ligové duely Plzni. Nejprve plzeňští vyhráli na severu Čech 5:4, v jarní odvetě se Interobal radoval doma z výhry 3:1. Oba zápasy svým gólem rozhodl Michal Štrajt. Mnozí si také pamatují kauzu rozbitého autobusu, který byl poničený právě po vítězství v Teplicích.

Teplice do letošní sezony vstoupily dvěmi zápasy v Brně. Nejprve vyhrály na půdě nováčka Žabinských Vlků 7:5, poté na Helasu 5:3. V posledním utkání dokázaly po dvou letech porazit Spartu 3:2 a to i poté, co prohrávaly 0:2.

Textový přenos z utkání můžete jako obvykle sledovat na webu onlajny.com/futsal. Na klubovém Facebooku i Instagramu si budete moci opět tipnout výsledek utkání a vyhrát vstupenky na páteční domácí souboj s Teplicemi.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255498
Posledních 30 dnů: 744 | Posledních 7 dnů: 231 | Poslední den: 37

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne