SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Základní část bohatá na rekordy a milníky

Základní část bohatá na rekordy a milníky

Jak už bylo několikrát zmíněno, plzeňský klub zažil historický úspěch, když poprvé v historii klubu opanoval základní část 1. FUTSAL ligy. To však není vše, co se týmu Marka Kopeckého v základní části povedlo. Vítěz základní části totiž pokořil další řadu klubových statistických rekordů. Zajímavých milníků a statistik dosahovali i sami hráči. Přečtěte si, čím byla základní části sezony 2020/21 výjimečná. Nutno podotknout, že několik hráčů je před play-off na dosah dalším jubileím.

SK INTEROBAL PLZEŇ

Začněme samotným týmem, který v nejvyšší soutěži působí svou 11. sezonu. Televizní utkání na Slavii, které skončilo výhrou 5:3, bylo pro Plzeň 250. ligovým utkáním. Zároveň bylo domácím utkáním s Ústí nad Labem dosaženo milníku 100 ligových výher. Další velký milník, který byl často zmiňován, bylo pokoření hranice 1 000 vstřelených branek v lize, které si vzal na starost Gabriel Rick v domácím zápase s Mělníkem. Tým zakončil základní část ziskem 57 bodů, což je prozatím nejvíce v historii klubu. Také skóre překonalo dosavadní maxima. Nejproduktivnější tým ligy nastřílel 140 branek (dosud nejvíce) a inkasoval 40 branek (dosud nejméně). Z toho plyne rekordní rozdíl skóre rovných 100 gólů. Klub se dočkal také rekordní ligové výhry. Ta přišla v úvodu ročníku na půdě Ústí nad Labem, kde Plzeň zvítězila 16:2. Na klubový rekord v základní části dosáhli brankáři i na poli udržených nul, kterých bylo dohromady 5.

TOMÁŠ VNUK

Opět zažil z osobního hlediska skvělou základní část. Po třech letech se stal vítězem kanadského bodování za 30 gólů a 34 asistencí ve 21 zápasech. Celkem čtyřikrát vstřelil v utkání 4 góly. Jedna z branek byla pro Tomáše Vnuka 150. ligovým zásahem. Také vsítil svůj 100. ligový gól v dresu Interobalu (od sezony 2015/16). Další husarský kousek, který se tomuto hráči povedl, bylo posbírání 16 kanadských bodů během jednoho týdne a tří zápasů. Základní část zakončil s průměrným ziskem na zápas vyšším než 3 body!

MICHAL SEIDLER

Bodově podařenou základní část zažil i nejlepší futsalista České republiky za rok 2020. Se ziskem 44 kanadských bodů figuruje na 3. místě kanadského bodování. Jeho jediným dosaženým milníkem je však zaznemanání 150. gólové asistence. Jeho bodový průměr na jedno utkání základní části činí 2,2 bodu.

MICHAL HOLÝ

Stejně jako Tomáš Vnuk i Michal Holý nastřílel v základní část 4 hattricky. Díky tomu se v posledním utkání mohl radovat ze své 150. ligové trefy. Zároveň se během sezony stal jedním ze tří hráčů, kteří v plzeňském dresu nastříleli 100 branek v nejvyšší soutěži. Od úvodu sezony držel sérii 11 zápasů, ve kterých bodoval. Michal také zraje jako víno. Ve 30 letech zažil svoji bodově nejúrodnější základní část, když nasbíral 37 bodů. V plzeňském týmu tak měl třetí nejvyšší průměr bodů na zápas - 1,8.

PETER KOZÁR

Kapitán slovenské reprezentace ve své druhé sezoně v Plzni bodově pookřál. Za 21 zápasů si připsal 25 kanadských bodů, čímž překonal svou první sezonu v české lize.

GABRIEL RICK

Se ziskem 23 kanadských bodů (15+8) zažil svoji nebodovější základní část v české lize. Je tak posledním z pěti hráčů, kteří zakončili základní část s průměrným bodovým ziskem na zápas vyšším než 1 bod. Jak už bylo zmíněno výše, zaznamenal 1 000. gól Plzně v ligové historii.

LUKÁŠ REŠETÁR

Kapitán týmu se ve své 14. sezoně v české lize vrací po zdravotních komplikacích do formy. Důkazem toho byly dva vstřelené hattricky. Významný zápis dokonal Lukáš Rešetár v posledním kole proti Helasu Brno. V tomto utkání získal svůj 500. kanadský bod v lize! Je také týmovým rekordmanem, co se týče počtu odehraných ligových zápasů. Momentálně má Lukáš Rešetár odehraných 341 zápasů.

MICHAL ŠTRAJT

Do této sezony šel „Miki“ s jasným osobním cílem, který se mu v závěru základní části podařilo pokořit. V předposlendím utkání v Liberci vstřelil svůj 100. ligový gól. Zajímavým okamžikem upoutal v úvodu sezony. V probíhajícím druhém utkání proti České Lípě, kdy do té doby neodehrál v sezoně ani vteřinu, skóroval z dlouhé penalty svým prvním soutěžním dotykem s míčem.

DUŠAN KÜNSTNER

Plzeňský odchovanec poprvé překonal hranici 10 získaných kanadských bodů v základní části. Nakonec se jeho sbírka zastavila na číslovce 14.

JAN HAVEL

Týmový rekordman co se týče odehraných sezon. Ta letošní je pro Jana Havla už 16.! Významnou chvilku prožil brněnský rodák v domácím utkání proti ŽV Brno, kterému vstřelil svůj 1. ligový hattrick v kariéře.

LUKÁŠ NĚMEC

Mladý plzeňský brankář prožil povedenou základní část. Během ní udržel 4 nuly, což je pro něj dosavadní maximum. Také se poprvé v ligové kariéře zapsal do statistik produktivity, kde si připsal 2 asistence.

TOMÁŠ BUCHTA

Jednadvacetiletý odchovanec Plzně dorovnal své prozatimní maximum v kolonce kanadskcýh bodů. V základní části jich zaznamenal dohromady 8.

ONDŘEJ VAHALA

Druhý reprezentační brankář vstřelil v plzeňském dresu svůj 12. ligový gól. K němu přidal i 1 gólovou asistenci. Kromě bodů do tabulky produktivity udržel i 1 čisté konto.

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne