SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Začíná boj o historické finále

Začíná boj o historické finále

Začátek semifinálové série se Slavií Praha je za rohem. Už zítra v městské hale na Slovanech rozehrají hráči úvodní semifinálové klání. Vítěz základní části bude chtít prolomit sešívané prokletí v play-off a poprvé v historii postoupit do finále 1. FUTSAL ligy. Všechny zápasy proti pražskému soupeři budete moci sledovat živě!

Oba týmy se v play-off potkají počtvrté. Tři předešlé vzájemné série se odehrály už ve čtvrtfinále a ve všech případech se z postupu radovala Slavia. Poprvé se tak oba týmy poměří před branami finále. V základní části se nejprve představila Slavia v Plzni. Domácí ještě dvě minuty před koncem vedli o dva góly, nakonec se však zrodila remíza 5:5. Zápas v Edenu byl poté v režii Tomáše Vnuka. Při výhře 5:3 vstřelil 4 góly a pátý připravil Michalu Seidlerovi.

Plzeň zvládla čtvrtfinálovou sérii s Mělníkem ukončit po třech zápasech. Během nich obdržela pouze jednu branku a v duelech zvítězila 2:1 po prodloužení, 6:0 a 4:0. Dopomohl k tomu i kapitán Interobalu Lukáš Rešetár, který ve druhém utkání nastřílel Mělníku hattrick a v celé sérii zaznamenal 4+1. Lví podíl na rychlém postupu do semifinále má i Ondřej Vahala. Ten po osmi minutách prvního zápasu vystřídal v brance Lukáše Němce a do konce série neinkasoval. Naštěstí nebylo zranění Lukáše Němce závažné a již se vrátil do tréninku.

Při pohledu do statistického okénka bude série zajímavá i z několika individuálních hledisek. Například pro Tomáše Vnuka, v jehož kolonce asistencí v české nejvyšší soutěži momentálně svítí číslo 199. Zároveň má odehráno 196 ligových zápasů, nechá si dvoustý až do finále? Jubilejní zápas však nejspíše potká Gabriela Ricka, kterému chybí tři starty do 100. Pokud alespoň do dvou zápasů zasáhne Michal Štrajt, završí počet ligových utkání na 150.

Slavia měla cestu do semifinále o poznání trnitější. V pětizápasovém dramatu se nakonec radovala z postupu na půdě svého městského rivala Sparty. Série plná obratů přinesla i velkou zajímavost. V každém z pěti duelů padl gól ve 20. minutě a tým, který ho vstřelil, nakonec utkání vyhrál. Slavii za postupem táhlo trio zahraničních hráčů. Nejproduktivnějším hráčem Slavie a také prozatím celého play-off je Daniel de Souza, který nasbíral 9 kanadských bodů. Důležité góly střílel další Makedonec v sešívaném dresu Igor Leovski a oporou v bráně byl slovenský reprezentant Marek Karpiak.

Semifinálové souboje budou zajímavé jak pro českého, tak i pro slovenského diváka. V akci bude hned devět českých reprezentantů z poslední kvalifikace o EURO. V plzeňském dresu k tomu vyběhne na palubovku trojice Slováků, Slavia má ve svém kádru ještě o jednoho východního souseda více. Peprná série čeká zejména Matúše Ševčíka, který sezonu začínal v Plzni, ale během zimního přerušení ligy se stěhoval do Prahy. Také současný trenér Slavie navštíví známé prostředí. Na lavičku sešívaných byl nedávno dosazen David Frič, který vedl Interobal dvě sezony a vybojoval s ním bronzové medaile v sezoně 2017/18.

První duel série, ze které vzejde jeden finalista, začíná zítra (5.5.) od 19:00. Sledovat jej budete moci na YouTube kanálu SK Interobal Plzeň, na webu ČT sport nebo přes červené tlačítko na HbbTV.

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne