SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

24 hodin do finále. Na co se můžeme těšit?

24 hodin do finále. Na co se můžeme těšit?

Už zítra v 19:00 vstoupí SK Interobal Plzeň do svého historicky prvního finále 1. FUTSAL ligy. Plzeňští hráči na své palubovce přivítají čtrnáctinásobného mistra z Chrudimi. Dva nejlepší celky základní části jsou na finále hodně nažhaveny, aby také ne, proti sobě se postaví řada spoluhráčů z reprezentací! Doufejme, že se máme na co těšit!

Interobal začne sérii jakožto vítěz základní části na domácí půdě v hale na Slovanech. Jelikož futsal prozatím nedostal výjimku, utkání se odehraje bez diváků.

Plzeň se do finále dostala nejrychlejším možným způsobem. Jak čtvrtfinálovou, tak semifinálovou sérii vyhrála 3:0 na zápasy a poprvé v historii došla až do závěrečných bojů o titul. Také Chrudim zvládla s přehledem své čtvrtfinále poměrem 3:0 na zápasy. Ovšem v semifinále si Východočeši dovolili jednou zaváhat, když ve třetím duelu prohráli doma na penalty.

Vzájemné zápasy obou týmů je věc, která plzeňským drásá nervy. Z 22 vzájemných duelů dokázala Chrudim 18 krát zvítězit a jen 4 souboje skončily remízou. Plzeň tak Chrudim dosud neporazila. Nyní nastává chvíle, kdy toto prokletí konečně zlomit. Oba vzájemné zápasy v této sezoně skončily remízou. V Plzni se hrálo 3:3, v Chrudimi poté 2:2. Oba celky měly po základní části stejný počet 57 bodů, Interobal tak vyhrál úvodní fázi sezony pouze o skóre.

„Od prvního zápasu čekám opatrný začátek, protože ani jeden tým nebude chtít dostat první gól. Spíše než krásný futsal nahoru – dolů to vidím na taktickou bitvu, kterou rozhodne lepší efektivita v zakončení,“ říká k prvnímu zápasu Tomáš Vnuk, který i v play-off útočí na korunu nejproduktivnějšího hráče. Zítřejší utkání bude navíc pro plzeňského odchovance speciální, nastoupí totiž k 200. utkání v nejvyšší soutěži. Aby pro něj bylo první střetnutí s Chrudimí ještě zajímavější, při získání jednoho kanadského bodu dosáhne hranice 50 bodů v play-off. Další, kdo může ve finálové sérii zaokrouhlit svou statistiku, je Lukáš Rešetár. Třetí finálový duel by mu mohl přinést 350. ligový start. Na svou 150. ligovou asistenci bude chtít ve finále zaútočit Michal Holý, momentálně mu na tuto metu chybí jedna gólová přihrávka. K tomu může přidat i jubilejní 50. zápas v play-off, pokud v sérii nastoupí do třech duelů.

Zajímavostí v plzeňském týmu je, že Lukáš Rešetár má více finálových účastí (10), než celý zbytek týmu dohromady! K tomu všemu všechna finále dokázal vyhrát a ještě k tomu v dresu finálového soupeře Plzně. Pro kapitána Interobalu tak bude souboj o titul velmi pikantní.

Aby té pikantnosti nebylo málo, můžeme se těšit na bratrovražedné souboje reprezentačních spoluhráčů. V dresu Interobalu je do hry připraveno nastoupit 6 českých a 3 slovenští reprezentanti. Na chrudimské straně pak 4 hráči hájící české národní barvy a 1 slovenský reprezentant.

Všechny zápasy finálové série budou živě vysílány na třech platformách - na HbbTV (červené tlačítko), na webu ČT sport a také na YouTube kanálu Futsal - FIFA ČR. Odkazy vám budeme servírovat tradičně u předzápasových grafik na sociálních sítích.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255342
Posledních 30 dnů: 703 | Posledních 7 dnů: 122 | Poslední den: 11

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne