SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

V pátek začínají boje o titul

V pátek začínají boje o titul

Vrchol sezony 2021/22 přichází. Play-off o titul futsalového mistra bylo již rozehráno, nicméně pro plzeňský Interobal začíná v pátek večer, kdy na svém hřišti poprvé vyzve FTZS Liberec. Z hlediska vzájemné bilance si na úvod vyřazovacích bojů nemohli svěřenci Marka Kopeckého přát jiného soupeře.

Liberecký tým se bude play-off účastnit podruhé. Loňská premiéra byla pro Severočechy až příliš krutá. Ve čtvrtfinále byla soupeřem Liberce Chrudim, která zvítězila ve třech utkáních s celkovým skóre 27:4. 

„Máme tu první zápas play-off a začínáme na půdě úřadujícího mistra. Do Plzně jedeme s úkolem vylepšit jak výkon, tak výsledek z našeho posledního střetnutí. Nemáme co ztratit, ale můžeme něco ukázat a užít si to, že jsme se dostali zase do play-off. Chceme tam nechat všechno, abychom si řekli, že jsme proto udělali maximum a mohli jsme mít po zápase hlavy nahoře. Cílem je určitě sérii nátáhnout na co nejvíce zápasů,“ pronesl před startem čtvrtfinálové série trenér FTZS Karel Vrabec.

Plzeň vstoupí do čtvrtfinále psychicky posílena výhrou nad Teplicemi v posledním kole základní části. Právě tato výhra ji totiž přihrála konečné 2. místo po 22 kolech. 

„Série s Libercem určitě nebude snadná. Důležité bude dobře zvládnout první utkání, abychom byli od začátku hlavou nahoře. Všichni věříme, že přijde do haly plno lidí a užijeme si start dalšího play-off!“ hlásí před prvním duelem brankář Interobalu Lukáš Němec, který v posledním duelu s Libercem poprvé slavil ligovou trefu.

Vzájemná bilance obou týmů mluví jasně. Plzeň se v lize potkala s Libercem celkem osmkrát a všechna utkání vyhrál tým ze západu Čech. Nejjasnějším rozdílem skončil poslední vzájemný souboj, když Plzeňáci doma rozstříleli Liberec vysoko 12:0. Celkové skóre vzájemných zápasů je 59:15.

Pro fanoušky máme jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Tou dobrou je, že se na utkání play-off nebudou měnit ceny vstupenek. I nadále platí cena 100 Kč za osobu. Tou špatnou je, že ze čtvrtfinálových zápasů nebudou k dispozici živé přenosy. Klub chce v první řadě fanoušky přímo v hale. Případné živé přenosy jsou v plánu od semifinálové série, pokud se do něj plzeňský celek probojuje.

Čtvrtfinálová série mezi SK Interobal Plzeň a FTZS Liberec začíná v pátek ve 20:00 v Městské sportovní hale na Slovanech.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255461
Posledních 30 dnů: 719 | Posledních 7 dnů: 196 | Poslední den: 83

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne