SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Po třech gólech veledůležité tři body

Po třech gólech veledůležité tři body

Druhý šlágr v roce 2020, druhá výhra! Po neproměněné krátké i dlouhé penaltě, neproměněné dvouminutové přesilovce a teplickém vedení v zápase nakonec hráči Interobalu otočili díky srdnatému výkonu skóre a došli k vítězství v poměru 3:1, které je udrželo na špičce soutěže.

Zápas začal z obou stran velmi opatrně. „Všichni jsme viděli, že začátek byl hrozně opatrný, oba týmy věděly, o co se hraje. Čekalo se, kdo udělá chybu a ani jeden z týmů se příliš nedostával ke koncovce,“ shrnul úvod utkání Tomáš Buchta. Takto se střetnutí vyvíjelo až do 16. minuty, kdy byla po sporném faulu na Tomáše Vnuka nařízena krátká penalta. Tu ovšem Michal Kovács neproměnil. Další důležitý okamžik zápasu přišel za minutu. Po faulu brankáře hostů na Tomáše Vnuka, který byl sám v úniku, uviděl teplický strážce branky červenou kartu a jelikož to byl již 6. teplický faul, následovala dlouhá penalta. Tu ale Michal Kovács také neproměnil a z následné dvouminutové přesilovky domácí branku také nevytěžili. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:0.

Na úvod druhého poločasu se povedenou akcí prezentovali domácí, kombinaci na zadní tyči zakončoval v pádu Tomáš Buchta, branku ale přestřelil. Po třech minutách hry přišel blesk z čistého nebe. Střela jednoho z teplických doputovala o tyč do sítě Lukáše Lecjakse a Teplice vedly. „Viděl jsem periferně, že si tam sbíhá na střelu jejich hráč, ale ten míč jsem vůbec neviděl a najednou už byl v brance,“ popsal gólovou situaci Lukáš Lecjaks. Následně předvedli Tomáš Vnuk s Michalem Kovácsem pohlednou narážečku, druhý jmenovaný svým pokusem šajtlí orazítkoval jen spojnici. Domácí přeci jen přišli o minutu později s odpovědí na branku Teplic. Po rozehraném rohu Tomáše Vnuka zavřel oči a vystřelil Tomáš Buchta, který nejprve nasadil jesle blokujícímu hráči, následně brankářovi a rozvlnil síť. V téže minutě mohl jít Interobal i do vedení, v úniku střílející Dušan Künstner zamířil jen do břevna. 34. minuta přinesla v hale na Slovanech velkou radost. Fantastickou přihrávku Tomáše Vnuka skrze nohy bránícího hráče si efektivně přebral Michal Štrajt a svůj blafák hostujícímu brankáři neomylně proměnil ve druhý gól Plzně. „Chtěl jsem si ten míč takhle přebrat, ale že to vyjde až takhle dobře, to jsem nečekal,“ líčil šťastný střelec. Teplice po gólu na 2:1 ihned reagovaly hrou bez brakáře. Při power-play si Tepličtí vytvořili jednu větší příležitost, tu však před brankovou čarou chladnokrevně zneškodnil Tomáš Vnuk. Jejich bezzubý tlak ale rychle utnul faul na Tomáše Vnuka, který unikal v protiútoku. K přímému kopu se postavil Michal Kovács, který svou čtvrtou velkou možnost již proměnil a dal Plzni dvougólový náskok. To bylo pro toto utkání vše důležité, Plzeň si tak připsala velmi důležité tři body a zvýšila náskok na Teplice na 10 bodů. 

 

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Tomáš Buchta: Byl to hrozně těžký a náročný zápas. Čekalo se, kdo udělá chybu a ani jeden z týmů se příliš nedostával ke koncovce. Defenzívy dnes na obou stranách hrály hodně dobře. Po gólu Teplic jsme naštěstí vcelku rychle vyrovnali. Nakonec jsme góly dali tři a byli jsme šťastnější.

David Černý (hráč Teplic): Rozhodly individuální chyby. Zbytečně jsme šli za stavu 0:1 střídat. Z toho vznikl vyrovnávací gól. Poté na 2:1 po nepohlídané situaci skvěle zvýšil Štrajt. Nesmyslně jsme ztratili dobře rozjetý zápas a tím si zbytečně ztížili boj o přední příčky.

 

SK INTEROBAL PLZEŇ - SVAROG FC TEPLICE 3:1 (0:0)

SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Buchta, Kovács (C), Kozár, Vnuk – Zdráhal, Štrajt, Havel, Künstner – Mižár, Holý

Svarog FC Teplice: Jeronimo (17. Hůla) – Claudinho, Tato, Taverna, Ossorio – Černý (C), Baran, Litvinov, Novotný – Künzl, Djaelson, Šebek, Gansuch

Branky: 28´ Buchta (Vnuk), 34´ Štrajt (Vnuk), 36´ Kovács – 23´ Tato (Ossorio)

Karty: 14´ Kovács, 40´ Vnuk – 16´ Litvinov, 17´ ČK Jeronimo, 25´ Baran

Rozhodčí: Černý, Kresta – Šmíd

Návštěva: 270

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255378
Posledních 30 dnů: 637 | Posledních 7 dnů: 123 | Poslední den: 11

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne