SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Leden na 100%, Plzeň porazila i Nejzbach

Leden na 100%, Plzeň porazila i Nejzbach

„Leden bude klíčový,“ znělo z plzeňského klubu před Vánoci. Po včerejším boji s Vysokým Mýtem jsou všechny tři lednové zápasy minulostí a Interobal se může radovat ze zisku všech devíti bodů a upevnění pozice na čele tabulky. Nejzbach byl nepříjemným soupeřem, nakonec však Plzeň zvítězila o 5 branek. Nejproduktivnějším mužem zápasu byl Dušan Künstner.

Utkání se od začátku vyvíjelo podle předpokladů. Domácí kombinovali a hosté bránili v zataženém bloku. V úvodu zápasu předvedli Plzeňští několik zajímavých kombinací, které ovšem buď nebyly zakončeny nebo končily u brankáře hostí. Skóre otevřel v 10. minutě Jan Havel, kterého přesně na zadní tyči našel nástřel Dušana Künstnera. O dvě minuty později výborně presoval Tomáš Buchta, který vybojoval před brankovištěm Mýta balon a Peter Kozár nikým neatakovaný uklidil míč do sítě. Hráči ve žlutém ovšem přišli s rychlou odpovědí a vzápětí snížili poté, co už Lukáš Lecjaks nestačil vyrazit míč mimo tři tyče, byť si na balon sáhl. Od tohoto okamžiku sledovali diváci příliš neatraktivní podívanou a poločas se bez větších šancí dohrál za stavu 2:1 pro domácí.

Do druhého poločasu vstoupili domácí po nepříliš příjemné poločasové přestávce znovu aktivně. A byli záhy odměněni. Střelu Petera Kozára vyrazil brankář hostí jen k Tomáši Vnukovi, který nekompromisně poslal dorážku pod břevno. Ve 26. minutě měl porci štěstí Michal Štrajt, kterého po straně vysunul Dušan Künstner a jeho nástřel před branku si gólman Nejzbachu ztečoval do sítě. Ve 31. minutě byl k vidění další gól Michala Štrajta. Martin Zdráhal nahodil míč před branku Mýta středem hřiště a probíhající „Miki“ tečoval stehnem balon do protipohybu brankáře. Plzeňští si i nadále tvořili velké šance, které několikrát vyústily v zakončení do odkryté branky, hosté však mnohdy nemožně gól odvrátili. Tři minuty před koncem pohlednou kombinací snížilo Vysoké Mýto na 5:2. To se ovšem nelíbilo Dušanu Künstnerovi, který na vlastní polovině sebral balon, prošel mezi dvěma hráči a uklidil míč mezi nohy brankáře. Svou výstavní trefu pak oslavil á la Jaromír Jágr po trefě proti USA ve čtvrtfinále ZOH v Naganu. Závěrečný gól zápasu obstaral 15 vteřin před koncem Michal Kovács, kterému dárek, v podobě zakončení do prázdné branky, obstaral Tomáš Vnuk.

Interobal se tak po výhře 7:2 posunul do čela tabulky základní části. V pátek navíc čeká vzájemný zápas dva konkurenty v boji o první místo - Spartu a Chrudim.

 

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Marek Kopecký: Vůbec jsme neodehráli dobrý zápas. Sice výsledek 7:2 vypadá jednoznačně, ale už od rozcvičky to bylo takové ospalé z obou stran. Lidi si určitě nezasloužili vidět takový futsal, sice bereme tři body, ale s tím výkonem vůbec nejsme spokojeni. Kluci si musí uvědomit, že i velké týmy takové zápasy musí hrát na 100% a musí potěšit diváky i výkonem.

Šimon Štanglica (hráč Nejzbachu): Zápas se mi těžko hodnotí. Do Plzně jsme nepřijeli v kompletním složení, někteří hráči nám chybí. Měli jsme i vykartované hráče, kteří nemohli nastoupit. Nás čeká zápas proti Českým Budějovicím, který pro nás bude velice důležitý. Do tohoto utkání jsme šli s tím, že jsme chtěli Interobal překvapit, ale kvalitu Plzně jsme samozřejmě znali. Bohužel jsme ale nebyli schopní konkurovat.

 

SK INTEROBAL PLZEŇ - 1. FC NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO 7:2 (2:1)

SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Buchta, Kovács (C), Kozár, Vnuk – Zdráhal, Štrajt, Havel, Holý, Mižár, Künstner

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Ehrenberger (Špinar) – Šabata, Štanglica, Vladyka (C), Mach – Jiráský, Jeníček, Lipavský, Novák, Židik, Semerád

Branky: 10´ Havel (Künstner), 12´ Kozár (Buchta), 22´ Vnuk (Kozár), 26´ Štrajt (Künstner), 31´ Štrajt (Zdráhal), 39´ Künstner, 40´ Kovács (Vnuk) – 12´ Štanglica (Šabata), 37´ Štanglica (Šabata)

Karty: 22´ Mižár – 15´ Jeníček, 22´ Novák, 23´ Vladyka

Rozhodčí: Lafek – Dragoun

Návštěva: 150

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255342
Posledních 30 dnů: 703 | Posledních 7 dnů: 122 | Poslední den: 11

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne