SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Hráči odpracovali směnu ve výrobě

Hráči odpracovali směnu ve výrobě

„Jak je známo, snažíme se dělat futsalový klub trochu jinak. Rozhodli jsme se, že by bylo dobré, aby hráči A mužstva zjistili, odkud plyne většina financí na fungování klubu.“ Těmito slovy představil ředitel klubu Radek Lobo akci, která svůj první díl napsala v sobotu 25. července. Jako první přišla řada na reprezentační směnu. Jak se první skupině ve složení Matúš Ševčík, Peter Kozár, Michal Seidler, Lukáš Rešetár, Tomáš Vnuk, Michal Holý a Gabriel Rick vedlo?

6:00 nástup! „Musím říct, že vstávání bylo náročné. Báli jsme se toho, co vlastně budeme dělat, ale musím uznat, že pan Lobo měl dobrý nápad,“ prozradil Michal Seidler, který sice ještě na hřišti v dresu Plzně neohrál ani minutu, ovšem první pracovní směnu ve firmě Interobal má již za sebou. 

„Hráči dostali za úkol odpracovat jednu směnu ve výrobě firmy Interobal, za účelem zažít chod na vlastní kůži a podívat se do výroby ne jen jako návštěvníci. Cílem bylo nejen pomoci firmě, ale také poznat, jak firma funguje, co vyrábí a jaké je zde vlastně prostředí,“ přiblížil účel a náplň pracovního dne Radek Lobo. 

„Popisem naší práce bylo vylupováni z dílců na jednotlivé kusy. Práce to nebyla nijak náročná, ale bylo toho opravdu hodně,“  představil náplň osmihodinovky nejprodktivnější hráč Interobalu na hřišti, Tomáš Vnuk. „Bylo to něco nového, co někteří hráči ještě nedělali, ale myslím, že jsme to všichni zvládli,“ doplnila Tomáše Vnuka nová posila, Michal Seidler.

Byl jsem na stanovišti s Michalem Holým a stihli jsme udělat celou jednu zakázku, což vedoucí směny, jak nám sdělila, ani nedoufala!“ pochlubil se pracovním úspěchem Tomáš Vnuk.

Byl jsem s klukama na směně celý den a musím říct, že mě všichni mile překvapili svým přístupem a pozitivním myšlením. Byli bedlivě sledováni zaměstnanci Interobalu, kteří dennodenně v té výrobě jsou. Kluci odvedli velký kus práce a zůstala za nimi opravdu pomoc. Nebylo to tak, že by přišli a někde to tam odstáli, ale opravdu odmakali směnu a bylo za nimi vidět hodně práce. Druhé skupině, která jde na řadu příští sobtou, hodili laťku hodně vysoko. Věřím, že i druhá skupina se své prácě zhostí se ctí a naváže na tuto první skupinu,“ nešetřil chválou prezident klubu Radek Lobo.

„Zaujalo mě, že i prezident klubu a ředitel firmy v jedné osobě, Radek Lobo, přijel na šestou hodinu a celou směnu s námi doslova makal,“ poslal poklonu Tomáš Vnuk opačným směrem. „Klobouk dolů před panem Lobem,“ zakončil Michal Seidler.

Společnost Interobal k.s. se řadí mezi přední firmy působící v obalovém průmyslu se zaměřením na výrobní, obchodní a poradenskou činnost v oblasti zpracování obalových materiálů a technologií balení.

Zajišťuje kompletní servis počínaje vývojem obalu a odborným poradenstvím při tvorbě obalů, přes výrobu prototypů a následnou sériovou výrobu včetně zajištění logistiky. To vše ve vlastních výrobních a skladovacích prostorech.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255342
Posledních 30 dnů: 703 | Posledních 7 dnů: 122 | Poslední den: 11

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne