SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Plzeň začne ligu soubojem s Libercem

Plzeň začne ligu soubojem s Libercem

To, na co jsme se všichni těšili a připravovali, je konečně tady! Zítra ve 20:00 vstoupí Interobal do nové ligové sezony 2020/21 utkáním na domácí palubovce. Los Plzni určil jako prvního soupeře tým FTZS Liberec, který před sezonou posílil a svou kůži opět nebude chtít dát domácím zdarma.

„Konečně je tu první mistrovské utkání, na které se všichni těšíme. Pauza i příprava už byla dlouhá. Vstoupit dobře do ligy je vždy důležité, my se musíme na pátek zkoncentrovat a předvést 100% výkon, abychom získali první důležité tři body,“ prohlásila před utkáním stálice sestavy Plzně Michal Holý.

Do utkání vstoupí domácí zcela jistě bez Lukáše Rešetára, který se však již zapojuje ve větší intenzitě do tréninku s mužstvem. Oproti poslednímu utkání s Hohensteinem budou Markovi Kopeckému k dispozici Michal Seidler, Dušaň Künstner, Jakub Luhový a také Matěj Maur.

„Víme, kdo proti nám bude stát a jak těžký zápas to bude. Všichni se na utkání těšíme a v kabině vládne dobrá atmosféra. Do Plzně jedeme v absolutní pohodě a jasným cílem. S celou přípravou i kádrem jsem spokojený a navíc je Plzeň náš oblíbený soupeř. Jsem rád, že se hned na úvod můžeme poměřit s reprezentační čtyřkou. Budeme se snažit jim start do soutěže maximálně znepříjemnit a věřím, že nás bude plné hřiště. Pokud si na hřišti budeme plnit všichni co máme, tak můžeme Plzeň překvapit.“ Tyto slova pronesl před první kolem hrající trenér Liberce Aleš Benek. 

Byli to právě Liberečtí, kteří v minulé sezoně jako první po poločase vedli nad Plzní, když v podzimním domácím utkání šli do šaten za příznivého stavu 3:2. Druhá půle ovšem přinesla obrat Plzně, která se radovala z výhry 7:3. Ani ve druhém vzájemném utkání v Plzni nebylo o drama nouze. Liberec se v Plzni ujal vedení už 5:2, ovšem i tehdy zažila hala na Slovanech velký obrat a domácí zvítězili 6:5. V nejvyšší soutěži jsou tak hráči Plzně proti Liberci nadále stoprocentní, když porazili severočechy ve všech čtyřech vzájemných utkáních.

V přípravě se zítřejší soupeř příliš nešetřil. K přípravným utkáním si hráči Liberce vyjeli na Slavii a do Chrudimi, odkud si přivezli prohry 3:6 respektive 1:8. V posledním přípravném utkání zvítězil Liberec nad druholigovou Mladou Boleslaví 6:4. Ve středu 2. září měl soupeř Plzně v 1. kole na programu pohárové utkání s Turnovem, který porazil 10:4.

Fanoušky čeká na utkání několik změn a novinek. Každý návštěvník na tribuně je povinnen použít ochranný prostředek dýchacích cest. Pro dodržení rozestupů bude zpřístupněna každá lichá řada tribuny. Změna se týká také vstupného, které bude od nové sezony činit 65,-Kč. U vstupu obdrží nový magazín s názvem DESÍTKA!, který jim přiblíží dění v klubu, představí soupeře a předá další aktuální informace. Neposledně je uvnitř magazínu čeká dárek.

SK Interobal Plzeň - FTZS Liberec | pátek 4.9. | 20:00 | sportovní hala Lokomotiva!

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255305
Posledních 30 dnů: 760 | Posledních 7 dnů: 117 | Poslední den: 6

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne