SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Ústí poraženo, na řadě je Slavia

Ústí poraženo, na řadě je Slavia

Úvodní utkání roku 2021 postavilo Interobalu do cesty nováčka z Ústí nad Labem. Všechny předzápasové prognózy se naplnily. Zazářili Tomáš Vnuk s Michalem Seidlerem a domácí oslavili vysokou výhru 10:2. Můžou se tak se třemi body v kapse těšit na zítřejší duel dvou stoprocentních týmů. Do Plzně přijede poměřit síly pražská Slavia.

Plzeňští se podle předpokladů chopili od úvodu kormidla. Brzký tlak domácích vyústil ve 3. minutě hned ke dvěma trefám, když Michal Seidler v obou případech vybídl ke skórování Tomáše Vnuka. Následně ovšem kouslo i Ústí, když po smůle při obranném zákroku jednoho z domácích obránců, využil příležitost hostující Výborný. Interobal ale přispěchal s rychlou odpovědí. Michal Seidler vrátil Plzni dvougólové vedení a o pár okamžiků později přichystal Tomáši Vnukovi hattrick. Všechny tři góly padly během jedné minuty. O další změnu stavu se postaral v 9. minutě Peter Kozár po přihrávce Tomáše Vnuka. V 11. minutě se usmála štěstěna na Gabriela Ricka, který vložil nohu do odkopu obránce hostujícího týmu, když byl brankář Rapidu mimo branku a balón zamířil do odkryté sítě. Ústečtí poměrně rychle nasbírali pět faulů, jenže si ani poté nedali pozor. A tak dostal v 16 minutě příležitost Michal Štrajt, který se postavil k dlouhé penaltě. A jak je jeho zvykem, úlohy se zhostil na výbornou a zvýšil náskok Plzně. Hned na to hostující Výborný vstřelil druhou branku ústeckých a korigoval stav na 7:2 z pohledu Plzně. Ten svítil na výsledkové tabuli i po konci 1. poločasu.

Do druhého dějství prostřídala Plzeň brankráře. Do branky si premiérově stoupl Ondřej Vahala, který nahradil Lukáše Němce. A okamžitě musel čelit nebezpečné situaci, po které se nakonec síť za jeho zády nerozvlnila. 8. gól Interobalu přidal ve 28. minutě Dušan Künsnter, který si položil gólmana a zamířil do odkryté branky. Ke střeleckým příležitostem se po secvičených akcích dostával i brankář Ondřej Vahala. Jeho razantní střely si však cestu do sítě nenašly. „Pro gólmany celkově není úplně jednoduchý vstoupit do zápasu v jeho průběhu. Zaplaťpámbu jsem už jsem ale konečně mohl naskočit do zápasu. Od té baráže už to bylo zase strašně dlouho. Kdybych ty rány trefoval za tyč a měl v noze dynamit, tak bych asi góly dával, co k tomu říct víc (smích)," podělil se o dojmy ze svého debutu Ondřej Vahala. Na prahu 30. minuty dostali plzeňští možnost zahrávat přímý kop. Rozehrávky se ujali Michalové Seidler a Holý. Po secvičené akci vymetl druhý jmenovaný tvrdou ranou horní roh. Závěrečnou branku utkání obstarala opět nejproduktivnější dvojice zápasu. Michal Seidler přihrával a Tomáš Vnuk zakončoval. Utkání skončilo výhrou Plzně 10:2 a ta se tak vrátila o skóre na čelo tabulky.

Na něm společně si Interobalem figuruje i Slavia Praha, která má horší skóre a Svarog Teplice, který má o odehraný zápas více. Už zítra tak dojde na duel dvou stoprocentních týmů dosavadního průběhu 1. FUTSAL ligy. Utkání budete opět moci sledovat od 19:00 živě na klubovém Facebooku!

„Víme, že Slavia taky ještě neprohrála, takže to bude náročné utkání. Teď jsme je viděli ve dvou zápasech, které dá se říci, vyhráli s přehledem. Bude to těžký zápas, ale věřím, že se na něj dobře připravíme a vyhrajeme,“ řekl proti Ústí šestibodový Michal Seidler před úterním šlágrem.​​​​​

„Plzeň je považována za favorita letošního ročníku, my se s ní chceme poměřovat. Ukáže se, jak na tom jsme. Na zápas se těšíme,“ nechal se slašet střelec hattricku z pražského derby slávistický David Jošt.

V minulém ročníku dokázala Plzeň oba zápasy s přehledem vyhrát. Doma si se Slavií poradila už ve 2. kole po výsledku 5:2, přičemž sešívaní dvakrát korigovali až v úplném závěru. Pražská odveta byla ještě jednoznačnější. Západočeši z Prahy vezli výhru 7:1.

I statistikám vládnou borci obou klubů. Nejlepším střelcem ligy je Tomáš Vnuk (9) a hned za ním slávisté David Jošt s Radimem Zárubou (8). Jedenáct asistencí má Michal Seidler, o dvě méně pak kapitán Pražanů Jan Homola. 

Je před námi střet dvou dosud nejlepších týmů a také nejproduktivnějších hráčů soutěže. Nenechte si toto utkání ujít a podpořte naše hráče alespoň u streamu na Facebooku.

 

SK INTEROBAL PLZEŇ - FC RAPID ÚSTÍ NAD LABEM 10:2 (7:2)

SK Interobal Plzeň: Němec (21. Vahala, Lecjaks) – Havel, Holý, Seidler (C), Vnuk, Rick, Kozár, Štrajt, Künstner, Maur

FC Rapid Ústí nad Labem: Klečka (Votava, Džudža) – Ostrák (C), Jelínek, Výborný, Macháček, Rozboud, Zajíček, Koc, Gajdoš, Mach, Hajaš, Čapek

Branky: 3´ Vnuk (Seidler), 3´ Vnuk (Seidler), 6´ Seidler (Havel), 6´ Vnuk (Seidler), 9´ Kozár (Vnuk), 11´ Rick, 16´ Štrajt (10m penalta), 28´ Künstner (Kozár), 30´ Holý (Seidler), 31´ Vnuk (Seidler) – 6´ Výborný (Jelínek), 17´ Výborný

Karty: 15´ Künstner – 30´ Macháček, 34´ Jelínek

Rozhodčí: Laštovička – Dragoun

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255461
Posledních 30 dnů: 719 | Posledních 7 dnů: 196 | Poslední den: 83

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne