SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

24 hodin do utkání, které (možná) rozhodne

24 hodin do utkání, které (možná) rozhodne

9. října 2020. To je den, kdy se původně mělo konat utkání, které nyní s velkou pravděpodobností rozhodne o tom, kdo se stane vítězem základní části 1. FUTSAL ligy v ročníku 2020/21. K dohrávce 5. kola vyrazí hráči Interobalu na půdu Chrudimi, kde bude před televizními kamerami k vidění bitva dvou favoritů na vítězství v soutěži.

Do zápasu půjde z lepší pozice Plzeň. Ta je v dosavadním průběhu soutěže stále jako jediná neporažena. Před soupeřem z východu Čech drží šestibodový náskok a má odehraný o jeden zápas více. K jeho smazání a potenciálnímu posunu na první místo tudíž Chrudimští potřebují bezpodmínečně zvítězit. Cokoliv jiného znamená setrvání Interobalu na čele soutěže. Jenže v tomhle utkání nejde jen o první místo. Chrudim je totiž momentálně až třetí se zápasem k dobru a jednobodovou ztrátou na teplický Svarog. Situace na čele je tedy mimořádně napínavá a právě utkání v Chrudimi bude pro konečné umístění velmi napovídající.

Kromě souboje dvou nejlepších celků právě probíhajícího ročníků bude pikatní i střet dvou reprezentačních čtyřek. Ty se ještě minulý týden rvaly v českém národním dresu s úřadujícími mistry Evropy, nyní se postaví proti sobě.

„Očekávám, že Chrudim do toho půjde, protože jestli chce být první a už se na nás neohlížet, tak musí vyhrát. Budou hrát aktivně jako každý zápas, budou nás chtít presovat a myslím si, že my budeme stejně jako v prvním zápase trochu zalezlí a budeme hrát na brejky. Uvidíme, s jakou taktikou nakonec oba trenéři do toho zápasu budou chtít jít,“ nechal se před utkáním slyšet nejproduktivnější muž soutěže Tomáš Vnuk.

Odhodlaný ohlas před středečním šlágrem poskytl i trenér chrudimského celku Felipe Conde: „Ve středu nás čeká další důležitý zápas. Chceme pokračovat ve zlepšených výkonech a toto je skvělá příležitost. Doufám, že tento zápas bude více otevřený a bez zbytečných sporů. Věřím, že nás čeká skvělý zápas dvou vynikajících týmů. Chceme tři body!“

První duel obou týmů v této sezoně nabídl 6 branek, po kterých se zrodila remíza 3:3. V prvním poločase se odehrála taktická bitva, kterou po změně stran rozlouskla červená karta pro hostujícího brankáře Rennana. Plzeň šla poté při přesilové hře zásluhou Petra Kozára do vedení. Chrudim ale skóre otočila, načež Michal Seidler srovnal na 2:2. Čtyři minuty před koncem chrudimští opět skórovali, ale na vedoucí gól rychle odpověděl Michal Holý a oba aspiranti na titul si body rozdělili. I nadále tak platí fakt, že Plzeň v nejvyšší soutěži ještě Chrudim nedokázala porazit.

Souboj o 1. místo sledujte ve středu od 20:10 živě na ČT sport!

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255318
Posledních 30 dnů: 766 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 13

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne