SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Třetí finálová bitva se hlásí o slovo

Třetí finálová bitva se hlásí o slovo

Třetím zápasem pokračuje zítra večer v plzeňské hale finálová série. Interobal má na dosah historický úspěch, mezi tím je však ohromně náročných minimálně 40 minut. Chrudimští futsalisté jsou odhodlaní prodloužit sezonu a v Plzni musí bezpodmínečně zvítězit. Přinášíme vám preview zítřejšího zápasu a také důležité informace pro návštěvníky!

Do sestavy domácích se po karetním trestu vrátí Gabriel Rick. „Být na lavičce jako asistent trenéra bylo strašné!“ vystihl slovenský reprezentant své pocity z druhého finálového duelu, který strávil v civilu po boku Marka Kopeckého. Jasně tím řekl, že si finálové drama chce užít osobně na palubovce. Speciální duel čeká kapitána Lukáše Rešetára. Nejen z pohledu, že se opět postaví proti Chrudimi, ale bude to jeho 350 ligový zápas! Další, kdo zakulatí cifru startů bude Michal Holý, jehož čeká 50. utkání v play-off.

„Očekávám ještě větší jízdu Chrudimi, protože oni teď musí, my „jen“ můžeme. Uvidíme s čím a jakou sestavou na nás nastoupí, ale my musíme hrát pořád zodpovědně zezadu a nějaké šance se nám naskytnou. Věřím, že fanoušci dorazí a vyprodají halu do posledního povoleného místa a poženou nás!“ hlásí před zápasem Tomáš Vnuk.

A přesně jak prozatím nejproduktivnější muž play-off říká, do haly opět budou moci fanoušci! Zde jsou informace pro vstup na utkání:

Při vstupu do haly je nutné DODRŽOVAT ROZESTUPY, podepsat prohlášení o bezinfekčnosti, podrobit se změření teploty, která nesmí přesáhnou 37,5 °C a prokázat se:

1) negativním výsledkem RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 ne starším 7 dní

2) negativním výsledkem POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starším 72  hodin – potvrzení musí být vystavené odběrovým centrem nebo zdravotnickým zařízením. Samotest není pro návštěvu utkání platný.

3) certifikátem Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19 a od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) uplynulo nejméně 14 dní, nebo od aplikace první dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC uplynulo nejméně 14 dnů.

4) dokladem (lékařskou zprávou) o laboratorně potvrzeném onemocnění COVID-19, uplynutí doby izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví, a že od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 90 dní.

Test musí předložit všichni účastníci utkání starší 6 let. Klub na místě připravil i testovací místo!

Diváci se mohou na počkání otestovat antigenním testem neinvazivní metodou ze slin. Testovací místo bude před vstupem do haly od 17:00. Testování je zdarma, vyjma těchto tří případů: 1) Prodělali jste Covid v uplynulých 90 dnech, 2) byl jste na antigenním testu v uplynulých dvou dnech, 3) jste po druhé dávce očkování ve lhůtě delší než dva týdny.

Na testování se můžete dopředu zaregistrovat na odkazu: https://forms.gle/Hsn9AyQFrZoVw9Aa

Důležitý souboj začíná v hale na Slovanech v 19:00. Ti, kteří se na utkání nedostanou, mohou duel sledovat živě na webu ČT sport, na HbbTV nebo na YouTube kanálu FUTSAL - FIFA ČR. Vstup na utkání bude opět zdarma!

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne