SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Ženský tým se chystá na mistrovství republiky

Ženský tým se chystá na mistrovství republiky

Téměř bez přípravy rovnou na vrchol sezony. Přesně takový režim má končící sezona 2020/21 pro ženský tým Interobalu. Náhradou za předčasně ukončený ligový ročník, který se na podzim ani nerozběhl, je v letošním roce Mistrovství ČR žen ve futsalu, které se o víkendu koná v Ostravě. S čím do Slezska plzeňský tým vyrazí, nám přiblížil trenér Tomáš Štverák.

Dvoudenní turnaj startuje v sobotu základními skupinami. Svěřenkyně Tomáše Štveráka se představí ve skupině A, jejíž dějištěm bude hala SPŠEI Ostrava.

„Do Ostravy se těšíme i když je spousta věcí okolo, které nejsou příliš ideální,“ začíná své preview trenér plzeňských futsalistek. „První z nich je covidová situace, kvůli kterému se nemohla přes zimu hrát plnohodnotná soutěž. Rozhodovat se tedy bude jen na turnaji, což je ale pro všechny týmy stejné. Jsme rádi, že se alespoň tahle akce nakonec uskuteční,“ pokračuje Štverák.

Minulý týden mohly hráčky Interobalu získat alespoň částečně herní praxi. V přátelském utkání si poměřily síly s celkem SKPŠ Praha, kterému podlehly těsně 0:1. „Mrzí mě, že jsme mohli absolvovat pouze několik tréninků a jeden přátelský zápas před odjezdem na MČR,“ doplňuje k ne příliš ideální přípravě trenér Tomáš Štverák.

Další zásadní věc, kterou musel bývalý hráč A týmu Interobalu řešit, bylo složení týmu. To totiž doznalo radikálních změn oproti minulé sezoně. „Bohužel několik klíčových hráček ze základní sestavy nemůže do Ostravy odcestovat. Na vině jsou zranění, nemoci nebo třeba i školní povinnosti. Po minulém ročníku nám skončilo s futsalem několik starších hráček a přišly nové, které jsou víceméně bez futsalových zkušeností. Sám jsem zvědavý, jak se některé vyrovnají s nasazením ihned do takového turnaje. I přes to všechno je pro nás hlavní cíl postoupit z velice těžké skupiny do nedělního programu,“ dodal ke složení týmu pro turnaj o titul mistra republiky trenér žen.

Na cestě do nedělních bojů o medaile se našim děvčatům postaví trojice soupeřek. V sobotu po poledni, konkrétně ve 12:15, se „Růžová letka“ utká s dámským celkem AC Gamaspol Jeseník. Od 13:55 budou soupeřkami žen Interobalu favoritky turnaje Tequilky SK Viktorie Chlebičov. Jako poslední vyzvou plzeňačky soupeřky z hlavního města - SK Slavia Praha.

O tom, jak si naše dívky na turnaji povedou, vás budeme informovat prostřednictvím klubových sociálních sítí.

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255498
Posledních 30 dnů: 744 | Posledních 7 dnů: 231 | Poslední den: 37

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne