SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Informace pro fanoušky před startem sezony

Informace pro fanoušky před startem sezony

Už za několik hodin se opět rozjede ligový kolotoč. Sezona 1. Futsal ligy, ve které bude obhajovat Interobal mistrovský titul, slibuje opět plno dramatických a krásných okamžiků. Ještě než se večer kopne do míče, máme pro vás přehled informací, které každého fanouška plzeňského futsalu zajímají nejvíce.

 

 

VSTUPENKY NA JEDNOTLIVÁ UTKÁNÍ

V novém soutěžním ročníku bude cena jednotlivé vstupenky na ligové utkání 100,- Kč.

„V minulé mistrovské sezoně jsme fanouškům poskytli ze všech zápasů kvalitní a poměrně nákladné livestreamy. Po finálovém rozvolnění jsme povolený počet diváků pustili na oba duely s Chrudimí zdarma. Věříme, že nám fanoušci zdražení vstupného i s přihlédnutím na tyto body odpustí a cestu na tribunu si najdou,“ dodal ke vstupnému PR manažer klubu Martin Spörl.

PERMANENTNÍ VSTUPENKY

Cena permanentí vstupenky na sezonu 2021/22 bude činit 1 500,- Kč. Držitel permice bude mít vstup na všechna ligová utkání jak v základní části, tak v play-off. Dále bude permanentka platná i pro utkání Poháru SFČR. V případě konání futsalové Ligy mistrů v Plzni i na tyto zápasy.

Permanentní vstupenku si budete moct zakoupit již na dnešním (27.8.) utkání s Helasem Brno. Z důvodu, že dodavatel kvůli výrobním komplikacím nové permanentky dosud nedodal, obdrží každý permanentku náhradní. Ta bude každému na prvním domácím utkání po futsalovém Mistrovství světa vyměněna již za originální pro sezonu 2021/22.

Jak klub loni slíbil permanentkářům, tak také letos dodrží. Všichni fanoušci, kteří si minulý rok permanentní vstupenku zakoupili, budou si ji moci vyměnit bezplatně za novou. Pokud však bude chtít dotyčný podpořit klub, může si novou permanentní vstupenku v plné ceně 1 500,- zakoupit. V tomto případě se klub revanžuje drobným dárkem.

STREAMY

Také v nové sezoně 2021/22 bude klub pokračovat v poskytování živých livestreamů minimálně z utkání 1. Futsal ligy. Vysílání vždy poběži na YouTube kanálu SK Interobal Plzeň. Rádi bychom také pokračovali ve vysílání na HbbTV ČT sport, což by u dalších přenosů mělo nastat.

Živé streamy se staly díky Covidu velmi populární a počet sledujících stále rostl. Nejzajímavější je asi fakt, že nejsledovanějším streamem minulé sezony bylo první čtvrtfinále proti Mělníku. Samozřejmě bychom ale měli fanoušky v nové sezoně raději v hale. Děkujeme všem, kteří nám u obrazovek ať už v Česku, na Slovensku nebo kdekoli jinde drží palce!“ zakončil informace o chystaných streamech PR manažer klubu.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255378
Posledních 30 dnů: 637 | Posledních 7 dnů: 123 | Poslední den: 11

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne