SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Další boj o ligové body, permanentky hlásí změnu

Další boj o ligové body, permanentky hlásí změnu

Poprvé od konce srpna se hráči mistrovského Interobalu představí doma v ligovém utkání. Soupeřem jim bude celek z úplného spodku tabulky - Žabinští Vlci Brno. Favorit utkání je tentokrát zcela jasný a Plzeňští budou chtít pokračovat v rozjezdu vítězné šňůry. Před utkáním došlo také ke změně ceny u permanentních vstupenek. Pro více informací čtěte dále.

Plzeň minulý týden zvládla těžký souboj v Libercem a zapsala druhou ligovou výhru v sezoně. Po domácí prohře se Slavií tak chtějí i nadále stoupat tabulkou vzhůru a další soupeř by měl být dle tabulkového postavení ten nejpřijatelnější. Žabinští Vlci se trápí a po pěti zápasech jsou bez bodu. Navíc prohráli i se všemi konkurenty v boji o záchranu a mají již v úvodu soutěže o čem přemýšlet.

V minulé sezoně měly oba vzájemné zápasy s brněnským týmem jasného vítěze. V Brně vyhráli Plzeňští 8:3, v domácí odvetě dokonce 11:0.

„Na páteční zápas se všichni těšíme. Po dlouhé době si zahrajeme všichni spolu na domácí palubovce. Chceme pokračovat ve vítězné vlně, navázat na minulý zápas s Libercem a předvést dobrý výkon,“ hlásí před zápasem Gabriel Rick

„Do Plzně jedeme s vědomím, že favorit je jasně daný. My se chceme hlavně soustředit na své výkony a stabilizovat je. Do sezóny se nám nepodařilo vstoupit optimálně a nyní prakticky doháníme tréninkové manko,“ nechal se slyšet trenér ŽV Brno Michal Odehnal.

O motivaci bude mít v utkání postaráno Michal Seidler. Obávaný střelec odehraje své 200. ligové utkání.

Utkání s Žabinskými Vlky Brno se odehraje zítra (pátek 8.10.) od 20:00 v hale Lokomotivy na Slovanech. Stream z utkání tenktokrát nebude zprostředkován.

Pro fanoušky, kteří mají zájem o permanentní vstupenku, máme dobrou zprávu. Z původní ceny 1 500,- Kč snižuje vedení klubu částku na 1 000,- Kč. Důvodem je nepořádání skupiny futsalové Ligy mistrů v Plzni. V ceně permanentky zůstávají vstupy na všechna pohárová a ligová utkání včetně play-off. Držitelé permanentních vstupenek z minulé sezony si na zítřejším utkání mohou permanentky bezplatně vyměnit za nové. Pokud by však chtěli podpořit klub, budou si moci zakoupit novou permanentku v plné ceně 1 000 korun.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne