SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Plzeň čeká šlágr se Spartou, fanoušky malá změna

Plzeň čeká šlágr se Spartou, fanoušky malá změna

Nabitý týden mají před sebou futsalisté Interobalu. Během tří dnů čeká svěřence Marka Kopeckého obtížný dvojboj, ve kterém na domácí palubovce vyzvou dva celky nabité zahraničními hráči. Nejprve se Plzeňští v úterý poměří se Spartou, v pátek je čeká bitva o druhé místo se Svarogem. Malá změna čeká i na fanoušky mířící do haly.

„Na zápas se všichni těšíme. Čeká nás důležitý a těžký zápas před naším publikem a doufám, že přijde co nejvíce lidí a budeme slavit společně vítězství nad Spartou,“ prohlásil před utkáním z plzeňské kabiny talent uplynulého roku Tomáš Buchta. Ten se již plně po krátké pauze aklimatizoval v sestavě Západočechů a nabírá formu na play-off. Zpět do akce se také po karetním trestu vrací dvojice Lukášů Rešetár a Němec. Marek Kopecký tak pro souboj se Spartou bude mít, kromě Tomáše Vnuka, celý tým.

„Na zápas s Plzní se moc těším, bude to pro nás generálka na play-off a pro kluky zkouška, jak si dokáží poradit proti tak silnému soupeři. V utkání ani jednomu týmu o nic moc nejde. Samozřejmě uděláme vše, co je v našich silách, abychom Interobal porazili,“ zaznelo před úterním soubojem z úst trenéra pražské Sparty, kterým je Beni Simitči.

V podzimním utkání na půdě pražanů Interobal zvítězil 5:2, byť se vítězství nerodilo v závěru utkání snadno. Výhru pečetil gólem přes celé hřiště také Ondřej Vahala. Jednalo se o poslední utkání před premiérovou účastí v Lize mistrů.

Pražané v zimním přestupovém okně značně posílili na play-off. Mezi posilami jsou mimojiné i dva paraguayští reprezentanti, kteří se představili na loňském světovém šampionátu.

Plzeň tak rozhodně nečeká snadný soupeř, jak by se při pohledu na tabulku mohlo zdát. Sparta nadále bojuje o 5. místo po základní části, které by ji zaručilo opět čtvrtfinále play-off proti Slavii. To soupeř Interobalu pro čtvrtfinále je stále velmi nejasný. Ve hře jsou až čtyři varianty, rozhodovat se bude v úplně posledním kole proti Teplicím.

Před posledními dvěma utkáními základní části dokchází i ke změně pro fanoušky! Od úterního utkání se Spartou budou vpouštěni na opačnou tribunu, než bylo doteď zvykem. Změna nastává z důvodu, aby byli fanoušci vidět na kamerách během živých přenosů, které se v nadcházejících zápasech chystají.

Nezapomeňte zítra přijít podpořit plzeňský tým v boji o důležité tři body. Utkání mezi Plzní a Spartou začíná netradičně ve 20:30 na tradičním místě - sportovní hale na Slovanech.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne