SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Semifinále čeká rozluštění tajenky

Semifinále čeká rozluštění tajenky

Na tuto semifinálovou sérii se bude dlouho vzpomínat. Plzeňský Interobal v ní s Teplicemi prohrával už 0:2 na zápasy, avšak po dvou penaltových dramatech dokázal sérii srovnat. Dnes je na řadě utkání, které rozhodne o postupujícím do finále, kde již na soupeře čeká FK Chrudim. Páté semifinálové utkání začíná v Městské sportovní hale na Slovanech ve 20:00.

„Slíbil jsem našim plzeňským fanouškům, že uděláme všechno pro to, abychom postoupili do finále. Tenhle sport děláme pro ně, takže věřím, že nás v 5. zápase podpoří, jak nejlíp umí. Bude to znovu náročný zápas, jako ty předchozí. Poslední tři zápasy trvaly téměř tři hodiny a je to pro nás náročné, takhle dlouho se soustředit. Musíme bojovat a věřím, že to dobře dopadne,“ zahlásil z plzeňské kabiny Gabriel Rick.

Plzni se do boje vrátí po karetním trestu kapitán Lukáš Rešetár. Naopak mimo hru bude Martin Zdráhal, který si z posledního duelu odnesl zranění.

„Udělat poslední krok bývá nejtěžší a to se teď ukazuje. Dvě možnosti jsme bohužel nevyužili a zbývá poslední. Ve čtvrtek už není kam uhnout. Věřím, že když budeme pokračovat v naší hře a přidáme k tomu proměňování šancí, tak z Plzně přivezeme postup do finále,“ říká za tým z Teplic brankář Michal Hůla.

Tepličtí nebudou moci do hry poslat Brazilce Felipinha, který v minulém utkání obdržel červenou kartu. Naopak do hry se vrátí pivot William, který v pondělí nebyl k utkání nominován.

Pro zpestření tohoto důležitého utkání je nachystaný i poločasový program. V něm se divákům představí tanečníci z tanešní školy Filipa Gregoriadese, jedné z největších tanečních škol společenských tanců. Představí se páry, které jsou v současnosti jedny z nejlepších v České republice ve svých věkových a výkonnostních kategoriích.

Těšíme se na vaši podporu!

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255331
Posledních 30 dnů: 763 | Posledních 7 dnů: 121 | Poslední den: 8

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne