SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Došlo ke změnám ve vedení klubu

Došlo ke změnám ve vedení klubu

Po delší časové pauze, kterou zavinila covidová pandemie, se konala členská schůze SK Interobal Plzeň, z.s. Členové klubu se sešli v zasedací místnosti plzeňského hotelu Primavera a mimo jiné si zvolili nové zástupce ve vedení klubu. Na pozici generálního ředitele ukončil své působení Radek Lobo.

V prvním bodě programu členská schůze schválila účetní závěrku a způsob využití hospodářského výsledku.

Dále rozhodla o navýšení členských poplatků pro rok 2023.

Dalším projednávaným bodem bylo odvolání stávajících členů výboru spolku. Z funkce generálního ředitele odstoupil p. Radek Lobo, který tuto skutečnost okomentoval slovy: „Tímto krokem plním slib, který jsem dal členům SFČR po zvolení do funkce dočasného předsedy SFČR po odstoupivším O. Mestekovi. A to, že pokud budu řádnou Valnou hromadou v dubnu 2023 zvolen na další čtyřleté volební období do pozice předsedy VV SFČR, odstoupím z vedení klubu SK Interobal Plzeň”. Dalším členem výboru, který na vlastní žádost ukončil působení ve výboru, je Štěpán Sládek, který zastával funkci sportovního ředitele.

Členská schůze zvolila do výboru spolku dva nové členy a to p. Jakuba Hodka, který bude vykonávat funkci generálního ředitele a p. Michala Štrajta, který obsadí funkci sportovního ředitele. Staronovým členem výboru byl zvolen prezident p. Markus Heinlein. „Na tuto zásadní změnu ve vedení jsme se zhruba rok připravovali a po mém znovuzvolení předsedou na Valné hromadě SFČR 1. dubna jsme k ní přistoupili. Pevně věřím, že nový výbor bude pokračovat v nastoleném trendu a klub dále rozvíjet ku prospěch všech jeho členů. Dnes patří SK Interobal mezi nejúspěšnější kluby v Česku a jsem si jist, že pod novým vedením svoji pozici ještě posílí. Tímto přeji novému vedení do jejich práce hodně štěstí a celému klubu SK Interobal Plzeň mnoho sportovních úspěchů,” zakončil komentář k členské schůzi předseda Svazu Futsal České republiky p. Radek Lobo.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255498
Posledních 30 dnů: 744 | Posledních 7 dnů: 231 | Poslední den: 37

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne