SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Plzeň padla v posledním kole s Hradcem, v play-off vyzve Slávii

Plzeň padla v posledním kole s Hradcem, v play-off vyzve Slávii

V posledním zápase základní části domácí SK Interobal Plzeň podlehl hostům z MADOS MT Hradec Králové. Zatímco Plzeň bez několika opor měla dávno zajištěný postup do vyřazovacích bojů, hostujícímu Hradci utekla tato nadstavbová část již před několika koly a záchranu měl také v kapse. V zápase, kde tedy nikomu o nic nešlo, se více dařilo v koncovce Hradci a ukončil tak domácí neporazitelnost, kterou Interobal držel od šestého listopadu 2015.

SK Interobal Plzeň dal od začátku zápasu možnost několika hráčům širšího kádru, před boji v play off dostali naopak volno nejproduktivnější západočeši Koc a Kasýk.  Oba týmy se zpočátku oťukávali, první vážnější střelu a následnou dorážku si připsal domácí Šíša, aby v 6. minutě otevřel skóre plzeňský Hibler. Utekl sám na brankáře a po kličce ho obstřelil, 1:0. Domácí vedoucí gól nabudil, střeleckých pokusů přibývalo. Ve 14. minutě si před standartní situací vzal Hradec oddechový čas, připravená secvičená akce jim vyšla na jedničku, Friedl se uvolnil a jeho střela i s pomocí teče skončila za zády Landrgotta, 1:1. Plzeň tlačila, chtěla si vzít vedení zpět, nejprve hrozil Šíša se Štrajtem, pak opakovanou střelou Štrajt sám a po pěkné akci na jeden dotek Šíšy a Böhma pohotovou střelu druhého jmenovaného dokázal Hradec zablokovat. V 18. minutě s bolestivou grimasou odkulhal do šaten Štrajt. Domácí to utlumilo, poslední minuta tak patřila hostům. Nejprve při brejku dvou na jednoho netrefil těsně odkrytou branku Beran, těsně před koncem  se tečovanou střelou prosadil Drozd, 1:2.

Po přestávce domácí na soupeře vlétli, Hibler se pěkně otočil a trefil tyč, Šíša se prokombinoval až před bránu a sám před brankářem mířil vedle, ze střední vzdálenosti tvrdě pálil opět Šíša, ale dle pravidla „nedáš-dostaneš“ z brejku zvýšil na 1:3 hradecký Jelínek. Interobal dál tlačil, prokličkoval se Vnuk, našel Stejskala, ale ten místo gólu ještě přihrával. Přes několik hráčů přešel Abrhám, ale hostující brankář vyrazil. Po standartce míč skákal na brankové čáře a jen těsně minul branku a další střelu si připsal po rohu Abrhám, Hradec včele s brankářem Ondráčkem ale odolal.  A co víc, vymanil se ze sevření, zahrozil střelou zkušeného Semeráda a po té opět skóroval, na 1:4 zvyšoval Drozd ve 29. minutě. Domácí na gól odpověděli opět tlakem, Abrháma poněkolikáté vychytal Ondráček, přečíslení tří na jednoho překombinovali Šíša s Vnukem a Abrhámem, neujala se ani chytrá pata Šíšy, až se uchytila jednoduchost. Abrhám nic nevymýšlel a bodlem prostřelil vše před sebou, 2:4. Hradec ale chutě domácích na zvrat zmrazil ihned po rozehrávce, umě se prokombinoval do šance a opět Drozd zvýšil na 2:5. Pět minut do konce Plzni nezbylo nic jiného než zkusit hru bez brankáře a ta hned přinesla své ovoce. Šíša si na levé straně ukopl míč tak nešťastně, že mu jen odskočil, ihned vystřelit a pod břevno snížil na 3:5. Čtyry minuty před koncem, Hradec si vzal oddechový čas a začal urputně bránit. Plzeň tlačila, dostala příležitost k několika střelám, se kterými si Hradec poradil a ten naopak dvakrát přes celé mířil jen centimetry vedle prázdné plzeňské branky. Tlak Plzně s ubíhajícím časem rostl, ale byl také více zoufalý. Hradec přečkal několik dalších střel a 40 vteřin před konecm do prázdné rozhodl gólem na 3:6, přerušil tak rekordní Plzeňskou neporazitelnost, která trvala od počátku listopadu.

Spolu s ostatními zápasy tento výsledek znamenal, že Interobal v tabulce skončil šestý. Při rovnosti bodů s pátou Spartou při lepším celkovém skóre rozhodly horší vzájemné zápasy. Soupeřem v play-off nám bude další pražský celek, po základní části třetí tým SK Slavia Praha.

VÍCE INFORMACÍCH O PLAY-OFF ZDE

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255610
Posledních 30 dnů: 707 | Posledních 7 dnů: 300 | Poslední den: 15

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne