SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Petr Kučera: Play-off si společně s fanoušky užijeme

Petr Kučera: Play-off si společně s fanoušky užijeme

Pro náš web futsalplzen.cz odpověděl na pár otázek trenér Áčka Plzně Petr Kučera. Jak hodnotí poslední zápas? Co očekává od čtvrtfinále se Slávií Praha? Přečtěte si náš článek až do konce.

V posledním zápase se vám moc nedařilo! Čím to podle tebe bylo?

Že bude poslední zápas problém, jsem věděl už nějaký den dopředu. Na trénincích mi chybělo vinou zranění až příliš mnoho důležitých hráčů a další dva se mi zranili během prvního poločasu. To už byl velký zásah do sestavy a muselo se to někde projevit. Nesouhlasím však s komentářem hradeckého trenéra Stříže, že v zápase byli hosté lepším týmem. Kdybychom proměnili alespoň půlku svých šancí, výsledek by vypadal úplně jinak. Většinu druhého poločasu jsme jen dobývali branku Hradce a soupeř čekal, zda se střelecky prosadíme, či ne. To se bohužel nestalo a body si odvezli hosté, za což jim gratuluji.

Do zápasu nenastoupil Koc, Kasýk a Forman. Můžeš nám prozdradit před play-off důvody?

Zmiňovaní hráči nenastoupili z důvodu zranění či nemoci. Kasýk a Koc jsou naši dva nejlepší střelci a to byl velký problém. Ostatní hráči, kteří je měli nahradit, se bohužel nepotkali v tento den úplně s nejlepší formou. Hlavně Hibler, Abrhám a Šíša mě v zakončení hodně zklamali. Forman zase citelně chyběl při defenzivní činnosti. Do play off by minimálně dva z těchto tří hráčů měli být fit.

Marodka se možná rozšíří o Štrajta a Mižára. Už víš jak na tom jsou?

Bohužel máme problémy se zraněními celou sezónu. Dlouho už chybí Štverák, skoro celou sezónu jeden z našich nejlepších hráčů Filinger, kvůli disciplinárním prohřeškům z kádru vypadl šikovný Šebek a teď na marodku přibyli ještě Štrajt s Mižárem. Jak dlouhá bude jejich absence, se teprve dozvíme. My se s tím musíme ale nějak poprat a vymyslet správnou taktiku. To bude mým úkolem a již se tomu plně věnuji. Budeme mít jejich hru přečtenou!

Nakonec tedy 6-té místo po základní části. Do play-off jde tým na Slavii Praha! Jak vidíš utkání?

Z výše uvedených důvodů bude Slavia jednoznačným favoritem série a my můžeme jenom překvapit, o což se také budeme snažit. Slavia má v kádru plno reprezentantů, je to silný a vyrovnaný kádr s výborným brankářem, ale určitě se s nimi dá hrát. I když jsme s nimi letos dvakrát prohráli, ani v jednom případě nás Slavia nepřehrála. Hlavně u nás v Plzni nevěděli její hráči, kde jim hlava stojí a výhru uhráli pouze s velkou dávkou štěstí spojenou s naší střeleckou nemohoucností!

My máme cíl již splněný, za to Slavia bude pod tlakem, protože její cíle jsou pro letošní sezónu vyšší. Již před nějakým časem jsem říkal, že by semifinále proti Chrudimi byl nejhezčí dárek pro fanoušky a pokud vyřadíme Slávii, stane se to realitou. A co se týká našeho umístění, myslím, že šesté místo a hlavně takhle velký bodový zisk nikdo z nás nečekal. Při troše štěstíčka to mohlo být i dokonce 4.místo, ale všechno má svůj čas a musíme jít pokornou a postupnou cestou. Musíme si uvědomit, že jsme v první lize nováčkem a sezónu jsme uhráli z 90% našimi odchovanci!

Historicky máte se Slavií velmi špatnou bilanci. I tuto sezónu, ale zápasy herně i emotivně za to stojí. Jaké to bude v play-off? Máš už na Slavii recept?

Bilance ani statistiky se nebojím, všechno jednou končí a zase něco nového začíná. My jsme tu teď od toho, abychom jim tu výherní sérii utnuli! Chci si to s nimi rozdat na férovku a věřím, že i kluci z týmu se budou chtít předvést. Pokud nás bude chtít Slavia porazit, pak doufám, že si alespoň její hráči naše zápasy budou pamatovat. Jak jsem již avizoval, Slavia těží z vyrovnaného kádru, z kterého ční v poli hlavně Novotný, Salák, Hrdina a Oliva. V bráně zase odvádí výborné výkony Vahala. Ostatní hráči jsou již ligovým průměrem. A emoce v této sérii budou hodně rozhodovat, proto je musíme udržet co nejvíce na uzdě.

Očekáváš v play-off něco vyjímečného?

Především se na play off těším. Dělám futsal 12 let a zažil jsem vyřazovací boje jen jednou ve druhé lize. A na to vzpomínám doteď. Postupovali jsme tehdy do ligy v posledním zápase.
Týmy jako my asi prožívají play off jinak než hráči Chrudimi. Pro nás je to něco nového a jak říkáš i ty vyjímečného. Natěšenost vidím i na našem vedení

Pojďme k fanouškům ... co chceš vzkázal Plzeňákům na play-off proti Slavii.

Fanoušci nás podporují celou sezónu, táhnou nás za úspěchem, za což jim patří velké DÍKY. A proto věřím, že nás nenechají ve štychu ani teď v rozhodující fázi sezóny. Já je chci srdečně pozvat na naše domácí zápasy a pokud vedení zařídí i autobus na venkovní zápasy, tak vás burcuju k tomu, aby jste tuhle šanci využili a nebáli se nás podpořit i venku. Praha je kousek a vždycky se hráčům hraje lépe před svými fanoušky než před fanoušky soupeře! 

Chceš něco vzkázat hráčům Slavie?

Vzkázat bych toho mohl některým jednotlivcům asi dost, ale vzkážu jim jen jeden společný vzkaz, my se vás v Plzni nebojíme!!!!

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255610
Posledních 30 dnů: 707 | Posledních 7 dnů: 300 | Poslední den: 15

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne