SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Zářez v přímém přenosu! Nepísknutý jasný faul na Koce a vyloučení Vnuka bylo od tak zkušené dvojice rozhodčích necitlivé

Zářez v přímém přenosu! Nepísknutý jasný faul na Koce a vyloučení Vnuka bylo od tak zkušené dvojice rozhodčích necitlivé

V pondělí se hrál třetí zápas na půdě Slavie Praha. Před zraky televizních diváků se ve dvou mometech odehrál zářez v přímém přenosu ČT.

Šlo o situaci z 28. minuty kdy po jasném faulu na Koce nechala dvojice Chládek, Černý hru běžet dál a tím dala Slavii šanci odskočit na rozdíl dvou branek. Horší je však ovlivnit další utkání nesmyslnou červenou kartou pro Vnuka. Rozhodčí Ondřej Černý tak učinil ve 40. minutě tím, že druhou žlutou kartou potrestal za "ruku" Vnuka. I když je chyba rozhodčího jasná i tak bude díky tomuto verdiktu Tomáš Vnuk na jedno utkání mimo hru. Odvolání ke komisi nepřinese efekt opravy chyby, jen předá rozhodčího ke komisi rozhodčí za chybu v utkání. 

Nejde o to, že by se u nás v Plzni chtělo brečet, ale špatný verdikt rozhodčího nás ovlivnil do dalšího zápasu play-off, který by měl začínat s čistým štítem 0:0. A to v tomto případě nebude.

VIDEO | Oba dva momenty v sestřihu - ZDE

 

A jak hodnotí verdikty rozhodčích trenér Plzně Petr Kučera?

Nechci nějak brečet, v pondělí jsem dostal stejnou otázku v televizním studiu a nedokázal jsem na ní přesně odpovědět, ale po shlédnutí záznamu musím být k těmto situacím kritický. Fakta jsou jasná!

Neodpískaný faul na Koce a následná druhá branka rozhodla zápas, protože v této sérii platí kdo se dostane do trháku tak už zápas zvládne, protože druhý tým hraje zbytek zápasu pod velkou dekou a v emocích.

Vyloučení Vnuka bylo od tak zkušeného rozhodčího velmi necitlivé, protože to žádná ruka nebyla, přišlo mi, že to bylo spíše vyřizování vzájemných účtů, protože si Tomáš v tom zápase o problém říkal, zase musím být objektivní! V souboji hráč versus rozhodčí však vždy vyhraje rozhodčí, ale to není žádné hrdinství! Hrdinství je pro mě udržet zápas v rovině a v klidu!

Vnuk je to pro nás klíčový hráč, na takového hráče se chodí lidi koukat a beru to jako velké ublížení!    

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255574
Posledních 30 dnů: 698 | Posledních 7 dnů: 281 | Poslední den: 31

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne