SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Petr Kučera: V pátek chci na hřišti život a vyhrát

Petr Kučera: V pátek chci na hřišti život a vyhrát

Jak hodnotíš třetí utkání na Slavii?

Tak jak se nám povedl předposlední zápas, tak nám tentokrát nevyšel včerejší bohužel televizní zápas. Vůbec jsme nedokázali využít naší psychické výhody a Slavia se v tomto směru ukázala jako chytřejší soupeř. Od záčatku se hrál v ospalé hale pomalý futsal bez nápadu, agresivity a hlavně šancí. Když to zhrnu, tak jsme si za první poločas nedokázali vytvořit jedinou gólovku. Kluky jsem nepoznával, nevím zda na ně dolehla nervozita nebo spíš naše hloupost, ale byl jsem za předvedený výkon nehorázně rozčílený! Neviděl jsem na hřišti žádný život a přišlo mi, že vyhrát snad jedu na Slavii jenom já s realizačním týmem! Byla to fraška a ubohost.

Po rušnější přestávce si myslím, že druhý poločas vypadal lépe a hráči se donutili alespoň k pohybu, to však na domácí nestačilo a řekl bych, že vše bylo podpořeno i dost nepřesnými výroky rozhodčích! Kolega Frič si ve článcích stěžoval, že jeho zápasy nepískají ti "nejlepší sudí", já jsem snad radši proto, aby nás ti "nejlepší sudí" radši nepískali vůbec. Tím, ale nechci svalovat vinu na ně, největší díl viny nesou na bedrech hráči za ostudný výkon jakým se prezentovali. Bez totálního nasazení, chutě, pohybu a bojovnosti nemají v prvoligovém futsale co dělat!


Pozvánka na čtvrtý zápas doma v Plzni pro fanoušky a diváky Interobalu?

V pátek chci na hřišti vidět svojí Plzeň, která nechá na hřišti všechno a posune sérii do pátého zápasu! V historii se dokázali otočit horší stavy než je průběžný stav série. Bez potřebného nasazení to však půjde jen těžko. Někteří slávističtí hráči už mi doslova, slušně řečeno, štvou. A tihle hráči si prostě zápas u nás musejí pamatovat! Pokud jsem před týdnem hlásil kdo mi uhne ze souboje končí, tak teď tohle platí dvojnásob! Kluci si musejí uvědomit, že hrají i o svoji budoucnost. Já ani nikdo z vedení nechce na hřišti vidět spolek padlých bratrů! Chci život a chci vyhrát!

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255574
Posledních 30 dnů: 698 | Posledních 7 dnů: 281 | Poslední den: 31

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne