SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Interobal bez půlky týmu napodruhé sérii se Slavií nesrovnal a letos v lize končí

Interobal bez půlky týmu napodruhé sérii se Slavií nesrovnal a letos v lize končí

Na první vítězství Slavie dokázala Plzeň doma odpovědět jasnou výhrou a soupeři navíc nadělila desítku. Na druhé už to nezvládla a v opět vyprodané hale prohrála 1:6. Skvělou sezonu tak končí na šestém místě.

Do ideální sestavy měl Interobal opravdu daleko. Chyběli zraněný kapitán Štverák a "Miki" Štrajt, nemocný Abrham a chybně na Slavii vykartovaný Vnuk. Utkání začali domácí aktivně, ale do šance se dostala naopak Slavie střelou Novotného. Hra pak přeci jen byla více opatrná, první gól zatím rozhodl všechny tři zápasy. Optická převaha Plzně k ničemu nevedla a opět hosté z Prahy šli do přečíslení tří na jednoho, to však skvěle lapil domácí brankář Sochůrek. Plzeň po faulu na Koce dostala příležitost zajímavé standardní situace, Mariánus z ní střílel těsně vedle Vahalovi branky. Na půli se pěkně uvolnil Koc, ale Mariánus si se šancí neporadil a střílel nepřesně. Aktivní Koc si opět vykoledoval faul, z následného pěkného signálu vytěžila i šanci, hosty zachránil Vahala. Slávisté na tlak odpověděli brajkem, Homola vyvezl míč, našel ze druhé vlny nabíhajícího Lištvána a ten střelou ze dvaceti metrů trefil přesně pravý růžek Sochůrkovi branky, 0:1. Plzeň pochopila vážnost situace, ale nebyla v koncovce úspěšná. Několikrát se do šance motal Koc, ale vždy kousek chyběl, v pěkné šanci střílel Šíša do tyče. Tvrdá hra přinesla stav na fauly 5:5 a hrálo se s obavami, kdo první udělá faul šestý. Ten udělala Plzeň, desítku si postavil hostující Hrdina a minutu před půli zvýšil na 0:2.

Ve druhém poločase už tak oslabená Plzeň přišla ještě o rychlonožku Kasýka, který odpajdal a nemohl dále pokračovat. Plzeň sice tlačila, ale pozorná Slavia dobře bránila a ve 24. minutě z brejku Hrdina zvýšil už na 0:3. Hra pak byla hodně nervózní. Protihráči si na hřišti lecos vyříkali. Zřejmě mnoho přátelství ve čtyrech zápasech ve dvou týdnech nevzniklo. Vyprodaná hala se branky dočkala jedenáct minut před koncem. Z levé strany propálil vše "Dino" Forman, míč brankáři Vahalovi procedil mezi nohama, 1:3. Branka nabudila skandující diváky i hráče na hřišti, Slavia ale přestála šance Koce, Mariánuse i Mižára a tak ve 36. minutě sáhla ke hře bez brankáře. Hostující Salák ale v téže minutě míč ukradl a obloukem přes celé hřiště zvýšil na 1:4. Plzni nezbývalo, než bezhlavě riskovat. Vedlo to ale jen ke dvěma slepeným brankám v poslední minutě a SK Interobal Plzeň se tak letos loučí s futsalovou sezonou. Sčítání úspěchů je ale velmi příjemné. V sezoně, ve které se Plzeň vrátila do ligy a hlavním cílem byla záchrana, dokráčela až do finále domácího poháru, v lize s přehledem a předstihem postoupila do play-off, kde svedla těžký souboj se třetím týmem tabulky. Mladý tým naučil Plzeňáky chodit na kvalitní futsal a pro sezonu příští si na sebe upletl bič, jen zopakování té letošní bude nemalým oříškem.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255595
Posledních 30 dnů: 710 | Posledních 7 dnů: 299 | Poslední den: 21

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne