SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Zdeněk Kasýk hodnotí sezónu jako úspěšnou

Zdeněk Kasýk hodnotí sezónu jako úspěšnou

Jak hodnotíš sezónu? 
Sezónu hodnotím jenom pozitivně, protože cíl postoupit do play-off co jsme měli od klubu se splnil několik kol před koncem základní části. Určitě může být spokojenost. Navíc v poháru máme 2. místo a to asi nikdo nečekal. Tohle řadím hodně vysoko. Na zápasy které budu určitě hodně vzpomínat je zrovna pohár prosi Vysokému Mýtu. Krásný zážitel a futsal se vším všudy a pak po postupu třešnička v podobě finále proti Chrudimi. 

Na které zápasy budeš dlouho vzpomínat? 
V lize budu vzpomínat na hattrick proti Spartě. A jinak samozřejmě první historické play-off pro náš klub nepopsatelný zážitek. Všechny čtyři zápasy ačkoliv se vypadlo u nás oba dva zápasy s bezvadným publikem. Vyprodaná hala to je prostě něco nádherného. Je jen škoda, že náš tým nebyl kompletní.

Co by jsi vzkázal fanouškům a divákům? 
Fanouškům a divákům bych vzkázal  velké díky za celou sezónu. Neskutečně nás hnali každý domácí zápas. Jsem rád, že si kamarádi, rodiče a všichni co futsal baví najdou cestu do haly. Díky akcím co jsou a o to se stará náš Michal. I tomu patří velký respekt co vše pro vyditelnost klubu dělá. A na další sezónu bych vzkázal ať chodí ještě ve větším počtu a užívají si každý náš zápas tak jako letos. Náš tým se bude snažit odměnit je ještě lepším umístěním než letos. A pak doufám, že ta nová hala v Plzni vyroste co nejdříve, protože druhý zápas play-off mi někdo říkal, že seděl i na schodech jak bylo plno. (smích) 

Jak vidíš příští sezónu v lize a v klubu? 
Příští sezónu zatím neřeším a asi ani nemám důvod zatím řešit. V posledním zápase jsem si částečně utrhl stehenní sval a léčení bude chvilku trvat. Budou tady v klubu další velké změny a mají přijít některé posili, zvučná jména a já sám nevím zda mě vedení vůbec osloví. Samozřejmě bych rád pokračoval, protože futsal mě baví a jsem rád za tu šanci co jsme dostal. 

Co pro tebe tým/klub znamená?
Klub pro mě znamená hodně, jsem v Plzni asi s jednoroční pauzou 7 let. Vždy to bylo super od juniorů až po Áčko. V klubu jsou rozumní lidé, jak vedení tak všichni okolo týmů a mají každý rok spoustu práce. Jako ve všech sportech u nás sehnat materiál a hlavně finance a na letošní sezónu se to povedlo uplně super, takže i za tohle jim patří velké díky.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255574
Posledních 30 dnů: 698 | Posledních 7 dnů: 281 | Poslední den: 31

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne