SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Kdo povede juniory v další sezóně?

Kdo povede juniory v další sezóně?

Sezóna skončila, ale složení realizačních týmů musí být známo velmi brzo. Nyní se zaměříme na juniorská mužstva do 17-ti a 19-ti let. Těm začne příprava v září a proto je nutné najít optimální tým, který "mladé pušky" povede. Jaká byla minulá sezóna a kdo povede juniory v další sezóně nám pro klubový web odpověděl Michael Sinkule, prezident klubu a zároveň trenér juniorského týmu do 17-ti let.

 

Jak hodnotíš uplynulou sezónu juniorských týmů?

To bych rád rozdělil do dvou odpovědí. Hodnocení realizačního týmu a hodnocení hráčů. Realizační tým byl tvořen mnou jako trenérem a novým členem Michalem Repkou zastávajícího pozici vedoucího mužstva. Kategorii U -19 měl jako trenér na starosti Jiří Pechr a jeho asistentem se stal Marek Rajtmajer. Avšak  těsně před sezónou musel Marek Rajmajer tým opustit pro nedostatek času a novou pozici v práci. Proto jsem oslovil Daniela Forghieri a ten se k nám přidal na pozici vedoucího mužstva U-17. Musím konstatovat, že jsem s prací Michala Repky a Dana Forghieriho velmi spokojen. Byla to pro ně nová zkušenost a opravdu to oba zvládli. Jirka Pechr jako trenér neměl tuto sezónu dobrou a v pozici selhal. Na začátku sezóny nás informoval o tom, že nebude kvůli podnikaní stíhat některé tréninky, ale zřejmě toho měl víc, než mohl unést a nestíhal to. V posledních turnajích ho musel na místě zastat zbytek realizačního týmu, protože již neměl ani chuť něco připravovat. Určitě nemohu vše házet na Jirkovo triko nebo hlavu, ale stal se trenérem týmu a má si umět s týmem poradit, ale nestalo se tak. I sezóna předtím se mu nepovedla a do další s ním nepočítám. Hodnotit hráče začnu nejdříve u U -19. Zjištění, že nemůže fungovat spojení Jirka Pechr s jeho barem a mladými hráči, se během sezóny potvrdilo. Hráči ho brali více jako barmana a kamaráda, než jako trenéra. To pak nemůže nikdo fungovat. Hráči mu to samozřejmě neulehčili. Ve svém věku už by měli více přemýšlet, než jen na něco nadávat a myslet si, že oni jsou ty největší hvězdy. Chování a přístup byl u některých na bodu nula. Tohle už se nesmí nikdy opakovat. Junioři do 17-ti let získali třetí místo v republice a nemůžu k ním nic špatného říct. Jen občasný pubertální přístup, ale to se dá i pochopit. Zbytek od nich byl super a kdyby takto fungoval i tým v U -19, tak mohl dokázat jiné věci.

Mladší kategorie získala bronzové medaile. Jak se ti pracovalo s mladými hráči?

Někdy před sezónou v září roku 2014 jsem kluky viděl poprvé na tréninku. Začalo se někam herně směřovat a vše jsem s klukama rozebíral. Pamatuji si k nim proslov a sdělení cíle, kterého jsem s nimi chtěl dosáhnout. Bylo to dostat se na Final Four. Nikdo z nich tomu něvěřil. Všichni jsme si však řekli a vzali za své, makat pro cíl - dostat se tam. A stalo se. Na Final Four se nakonec jelo a po výhře o třetí místo nad Slavii Praha si kluci na krku odnesli bronzové medaile. Celou sezónu jsem přemýšlel nad tím, že trávím čas s klukama, co jsou skvělá parta. Nyní mohu říci, že obětovat čas s mojí malou dcerou pro tyto kluky stálo za to.  Těším se na ně znovu v další sezóně. 

Kdo byl podle tebe nejlepší?

Podívejte se na společnou fotku U -17 a poznáte, kdo byl nejlepší. Určitě všichni. Kolektivní sport může mít skvělé jednotlivce, ale bez těch ostatních hráčů by to nešlo. Skvěle se to poskládalo a každý udělal kus práce pro tým. O nikom neřeknu nic víc než, že Všem moc děkuji za splnění společného cíle.

Co chcete u mládeže změnit, nebo na co se můžeme těšit?

Určitě přístup a přesun hráčů do Áčka a Béčka. Více komunikovat se všemi trenéry a vedoucími při společných sezeních. Těšit se určitě mohou všichni na kemp mládeže, který bude na začátku září. 

Jak bude vypadat kemp mládeže?

Na Facebooku a webových stránkách vytvoříme přes léto možnost přihlásit se do kempu. Hledáme stále nové hráče, kteří chtějí hrát futsal. Velkou výzvou teď bude, že všichni v Plzni zase ví, že junioři INDOSSu jsou zase na bedně :) Očekávám proto větší zájem a doufám, že i samotní hráči  kteří již hrají, přivedou své kamarády.

Kdo se může kempu zúčastnit? 

Přihlásit se mohou kluci - ročníky 1996, 1997, 1998, 1999 a 2000... 

A kdo povede juniory v sezóně 2015/2016 v 1. juniorské lize?

Po dohodě na vedení klubu v týmu nebude v nové sezóně již trenérem Jiří Pechr. Hledáme za něj náhradu. Již jsem mluvil s naším dlouholetým trenérem Tomášem Kadlecem, který si dal od futsalu  "na chvilku" pauzu. Neřekl ještě 100% ano, ale sám řekl, že mu futsal chybí a rád by se znovu zapojil do trénování v mládeži. Dalším by mohl být Tomáš Štverák, ale s ním chci ještě na toto téma posedět přes léto. S dvojící vedoucích jsem spokojený. Daniel Forghieri i Michal Repka svoji práci na první rok měli dobře zpracovanou. Budu je chtít v další sezóně. A já – já budu určitě, protože jsem to slíbil klukům z U-17.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255498
Posledních 30 dnů: 744 | Posledních 7 dnů: 231 | Poslední den: 37

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne