SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Futsalová Plzeň nestačila na mistrovskou Chrudim

Futsalová Plzeň nestačila na mistrovskou Chrudim

Do Plzně v dalším kole zavítal mistr z posledních sezón a jediný profesionální tým České Republiky, který málokdy na domácí scéně ztratí body. Domácí tým, ale předváděl srdnatý výkon a nebýt posledních tří minut zápasu, mohl se uhrát i velmi přijatelný výsledek.

Od začátku měli více ze hry hosté, kteří v sestavě s pěti brazilci, jedním španělem a zbytek týmu doplňovali pouze čeští reprezentanti, diktovali tempo hry. Domácí se snažili o výkon na hranici svých možností a pokoušeli se o jednoduchou tvrdou hru a využít některý ze svých brejků. První gól zápasu vstřelil v 8.minutě bývalý plzeňák a kapitán reprezentace Lukáš Rešetár. A byl to právě on co v další minutě rozvlnil síť i podruhé. Do konce poločasu se stav zápasu již neměnil - 0:2.

Druhý poločas již přinesl jinou podívanou a domácí se hostům v některých fázích zápasu dokonce vyrovnali a vytvořili si velkou spoustu šancí. Nejen po standardních situacích, ale i po akcích ze hry. Bohužel se hlavně v zakončení ukázala nezkušenost domácích oproti hostům. Na 3:0 zvyšoval po pěkné kombinaci Slováček. Poté to konečně přišlo a vyprodaná hala poprvé explodovala, když se po přihrávce Štrajta trefil Koc. Domácí se poté vrhli do útočení a nezajištěnou obranu dokázal hostující tým v posledních třech minutách třikrát potrestat. Postupně se trefili Taverna, Koudelka a Záruba - 1:6.

VIDEO: Sestřih gólů ze zápasu najdete ZDE

SK Interobal Plzeň – FK ERA-PACK Chrudim 1:6 (0:2)
Branky: 36. Koc – 8. a 9. Rešetár, 34. Slováček, 37. Rodrigo, 39. Koudelka, 40. Záruba
Sestava Plzně: Landrgott (Sochůrek) – Forman, Böhm, Stejskal, Štrajt, Mariánus, Kasýk, Šebek, Koc, Vnuk, Šíša, Štverák
Sestava Chrudimi: Ton – R. Mareš, M. Mareš, Max, Kovács – Záruba, Koudelka, Sidnei, Rodrigo, Rešetár, Slováček, Felipe, Marconho

Slovo trenéra Petra Kučery k utkání:
"I když jsme prohráli nakonec celkem jednoznačným rozdílem, tak musím kluky pochválit. Každý kdo byl na palubovce tak hrál na hranici svých možností a velkého soupeře se nezalekl. Při troše štěstí jsme mohli v tomto zápase vstřelit mistrovi daleko víc gólů, protože 100% šancí jsme si vytvořili hodně, hlavně ve druhém poločase. Dvakrát jsme míč dokonce vykopli z prázdné branky! Jsem za tento zápas rád i z toho důvodu, že si kluci dokázali, že při takovém nasazení můžou odehrát se ctí i takovýto zápas. Snad si z tohoto zápasu vezmou jen to nejlepší a hodně zkušeností do dalších bojů. Chrudim, ale samozřejmě vyhrála zaslouženě a k výhře jí gratuluju. Opět letos nebudou mít konkurenci a pohodlně si zajistí další mistrovský titul. Na závěr bych chtěl opět poděkovat skvělým fanouškům, protože bylo opět vyprodáno."

Pozvánka od trenéra Plzně na zápas ve Vysokém Mýtě:
V Mýtě se nám dlouhodobě venku nedaří, ale letos s tímhle týmem co tu je, máme na to, abychom se historii postavili čelem. V týdnu uzpůsobíme tréninky přesně pro tento zápas. Víme, že nás čeká důrazný soupeř, s vysokými hráči a soupeř který se nesnaží o moderní futsal a hlavně v domácí malé hale toto produkuje. Snad se nám podaří velkou vzdálenost ujet bez problémů a minimálně bod bychom si chtěli do Plzně z tohoto zápasu přivést.

Další domácí zápas máme 6.11.2015 od 20:00 hodin a přijede do haly Slavia VŠ v Plzni na Borech tým SK Slavia Praha - futsal.

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255595
Posledních 30 dnů: 710 | Posledních 7 dnů: 299 | Poslední den: 21

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne