SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Petr Kučera: Věřím, že zápas bude vyrovnaný!

Petr Kučera: Věřím, že zápas bude vyrovnaný!

V pátek 6.11.2015 přijede do Plzně futsalová Slavia Praha a od 20:00 hodin vypukne již 8.kolo Chance futsal ligy. Slavia v posledním zápase hrála své derby se Spartou a vyhrála. Plzeň přivezla první historický bod z Vysokého Mýta. Oba měli podobný nástup do sezóny. První kola nic moc, ale nyní se oběma týmům daří. Slavia Praha je na 4. místě a Interobal Plzeň na 7. místě. Na několik otázek nejen o zápase se Slavií Praha nám odpověděl trenér Plzně Petr Kučera.

Jak připravuješ tým na zápas se Slavií?
V týdnu jsme se zameřili hlavně na střelbu a jeden trénink jsme věnovali standardním situacím. Věřím, že zápas bude vyrovnaný a budou ho rozhodovat maličkosti.

Na začátku týdne jsi mluvil o tom, že budeš mít všechny hráče k dispozici. Je to tak i nadále?
Bohužel se zdravotní situace kádru změnila a někteří hráči chybět budou. Kdo přesně si nechám pro sebe. Celkově jsme vlastně od začátku sezóny nehráli ještě v úplně nejsilnějším složení a proto se nic dramatického se neděje. Tým naštěstí máme dostatečně široký a vyrovnaný.

Slavia hrála naposledy v televizním utkání v derby se Spartou. Sledoval jsi tento zápas a připravoval jsi se podle toho i na soupeře?
Samozřejmě jsem si zápas nenechal ujít. Slavia hodně před sezonou posilovala, takže jsem výhru nad Spartou očekával. Co se týká výkonu, tak mimo dobrých individuálních představení a poctivé obrany, jsem byl překvapen, že míč také dost nakopávali a nesnažili se moc o kombinaci po zemi.

Zkusíš si tipnout jak to v pátek dopadne?
(Smích) Věřím zlepšené formě mých svěřenců a domácí vyprodané hale a tipuju 4:2 pro Interobal!

V čem vidíš nyní sílu svého týmu a v čem si myslím, že má sílu Slavia. 
Slavia jak jsem už naznačil má několik individualit a reprezentantů kteří tým táhnou. Náš mančaft se naopak prezentujeme týmovým výkonem a pro každého chceme být hlavně nepříjemným a neoblíbeným protivníkem který navíc umí praktikovat futsal.

Tým a hlavně hráči mají teď dost nabitý program, protože do všeho hrajete ještě čtvrtfinále poháru FAČR a tento zápas Vás čeká také v listopadu. Pokud by jste tým Wizards Praha porazili dostanete se na Final Four. Což by byl asi největší úspěch klubu v pohárech. Jak vnímáte v šatně hlavně tuto možnost?
Final Four nás láká moc. Krom prestiže by nám přibyly ještě další dva zápasy s těžkými soupeři a to jsou zkušenosti k nezaplacení. Nejdříve samozřejmě nesmíme podcenit zápas s nebezpečným Wizardem. A co se týká programu, hráči vždy raději hrají než trénují a velký fotbal pomalu bude končit. Nevidím v tom žádný problém.

A teď trošku odbočím. Za dva týdny a kousek bude v Plzni ve čtvrtek TV zápas a údajně se v Plzni chystají velké věci? Můžeš nám to trošku přiblížit?
Co vím tak vedení připravuje spoustu soutěží o hodnotné ceny ať už individuální či týmové. Pro nás hráče to bude velký svátek a událost. Snad nás diváci podpoří v hojném počtu i v hale na Lokomotivě a vytvoří tak nový plzeňský futsalový rekord. Podrobnosti k tomuto zápasu se budou jistě ještě objevovat na našem FB či webu.
(další informace se budou objevovat ZDE v události na Facebooku pozn. redakce)

Chodí na Vás teď spousta diváků a je poslední dvě domácí utkání plná hala. Dokonce se dle sociálních sítí očekává příjezd kamarádů a fanoušků z Německa. Co by jsi chtěl vkázat fanouškům na páteční mač? 
Ať dorazí a jsou opět tak parádní jako do teď. My se jim budeme snažit ukázat výkon, aby na nás byla celá hala hrdá a jejich potlesk jsme si zasloužili! Máme v Německu početnou skupinu fanoušků hlavně z toho důvodu, že tam většina z nás působí a tento sport je tam pouze v plenkách a naše německé kamarády futsal moc baví. Náročné to s nimi bude také po zápase (smích), ale moc se na plnou halu těšíme a upřímně divákům děkuji!

Takže všichni v pátek 6.11.2015 od 20:00 hodin do haly Slavia VŠ na zápas 8.kola Chance futsal ligy.
SK Interobal Plzeň vs. SK Slavia Praha (přihlašujte se do události na Facebooku ZDE)

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255595
Posledních 30 dnů: 710 | Posledních 7 dnů: 299 | Poslední den: 21

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne