SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Umístění v TOP3! Plzeň vyhrála v Brně 6:1

Umístění v TOP3! Plzeň vyhrála v Brně 6:1

K tomu, aby si hráči Plzně zajistili, že po základní části neskončí hůře než třetí, potřebovali v Brně vyhrát. Po skvělém vstupu do utkání, výborném týmovém výkonu a šesti vstřelených brankách nakonec odvezli Plzeňští z Brna to, co chtěli.

Vstup do utkání měli hráči Interobalu opravdu strhující. Už po minutě a sedmi vteřinách rozehrál Michal Kovács roh na volého Michala Holého, který neomylně zavěsil. Jen o několik desítek vteřin pozděju už to bylo 2:0 po tom, co Michal Holý přidal druhý gól po asistenci Petera Kozára. To pro začátek nebylo vše. O další minutu později skvěle napadal Martin Zdráhal, který vystihl rozehrávku a v sólu sám na brankáře nic nevymýšlel a zakončil k tyči. Po zranění začal porvé od začátku v brance Plzně Lukáš Němec, který následně předvedl několik povedených zákroků. Plzeň ovšem byla na míči silnější a kombinovala. Další gól přidal v 18. minutě Jan Havel, kterému bonbónek do prázdné branky připravil výborně bojující Dušan Künstner. „Měl jsem to lehké, to je asi jediné, co se k tomu gólu dá říct. Dušan oddělal 99% práce a já měl akorát za úkol to dorazit do prázdné branky,“ vyzdvihl práci svého spoluhráče šťastný střelec, který se představil takřka na domácí půdě. Stav 0:4 tak svítil na tabuli po prvních dvaceti minutách.

Do druhé půle vstoupili hosté podobně aktivně, jako do té první. Hned v úvodu si hráči Plzně vypracovali tři šance, gólem však skončila jen ta třetí. Po střele Michala Štrajta a zákroku domácího brankáře se z dorážky nemýlil Peter Kozár. 27. minuta nabídla dvě branky. Nejprve domácí korigovali na 1:5, za 33 vteřin už měla Plzeň svůj pětigólový náskok zpět. Jan Havel vystihl rozehrávku Helas a v brajkové situaci prostřelil brankáře mezi nohama. „David Cupák zkoušel kličku na housle, ale nevyšlo mu to. Šel jsem sám do brejku a gólmanovi jsem dal housle. Mířil jsem (smích),“ popsal dvou druhou branku Jan Havel. Pohlednou akci následně předvedli Michal Kovács a Peter Kozár. První jmenovaný našel dlouhým pasem druhého jmenovaného, který v efektním zakončení mířil jen do tyče. V závěru vyběhl na palubovku také Karel Rozboud, který několikrát sklidil potlesk svých spoluhráčů. „Hra byla v naší režii, takže jsem doufal že mě trenér na hřiště pošle. Šel jsem tam s tím abych plnil pokyny, co jsme si řekli a hlavně hrát jednoduše a především bez chyby,“ řekl po svém dalším ligovém startu aktuální kapitán B týmu.

Víc už utkání nenabídlo a Plzeň si tak zaslouženě připsala další tři body do tabulky a dvě kola před koncem má jistotu, že v základní části skončí na „bedně“.

 

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Tomáš Galia (trenér Brna): Dnes není co hodnotit, Plzeň to dostala úplně zadarmo a náš výkon byl žalostný. Tři body jsme soupeři vydláždili už od úvodních minut, kdy jsme jim darovali první tři branky a svým způsobem rozhodli o osudu utkání. Dobře organizovaná Plzeň nás během utkání již do ničeho nepustila a zápas kontrolovala.

Lukáš Němec: Od první minuty jsme do utkání nastoupili tak, jak jsme si řekli, že chceme nastoupit. Po třech rychlých gólech jsme celý zápas měli pod kontrolou a Brno nepouštěli do větších šancí. Jsme rádi, že jsme zápas v Brně zvládli a zajistili si TOP3.

Jan Havel: Jsem rád, že konečně po celé té době, co jsem v Plzni, tak jsem si poprvé zahrál v Brně na hale, kde jsem toho odehrál hrozně moc. Těšil jsem se a jsem rád, že se to odrazilo i dvěma góly. Mohl jsem dát ještě i ten třetí, škoda. Hrát taky v jiném dresu než brněnském bylo trochu divné, hrál jsem tady ve třech různých týmech, ale v tom plzeňském to bylo trochu jiné. Jsem 300 kilometrů pryč, přijel jsem a hrál jsem proti známým, před známými a ve svém městě, tak je to takové zvláštní. Hlavně že se vyhrálo, máme tři body a je klid.

 

HELAS BRNO - SK INTEROBAL PLZEŇ 1:6 (0:4)

Helas Brno: Mykytjuk, Konečný – Cupák, Šarközy, Lidmila, Lukšija, Kamenský, Matyska, Poul, Špička, Mužík, Prokeš

SK Interobal Plzeň: Němec, Lecjaks – Holý, Zdráhal, Kozár, Kovács, Zdráhal, Štrajt, Havel, Künstner, Rozboud

Branky: 27´ Cupák (Prokeš) – 2´ Holý (Kovács), 3´ Holý (Zdráhal), 4´ Zdráhal, 18´ Havel (Künstner), 23´ Kozár (Štrajt), 27´ Havel

Karty: 32´ Konečný – 38´ Štrajt, 39´ Havel

Rozhodčí: Kliner, Rýgl

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255510
Posledních 30 dnů: 727 | Posledních 7 dnů: 230 | Poslední den: 12

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne