SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Proběhl výběr hráčů do přípravy A týmu.

Proběhl výběr hráčů do přípravy A týmu.

V pondělí 22. 6. 2015 se konal avizovaný INDOSS kemp dospělých. Ve večerních hodinách přišlo do haly Slavia VŠ několik nových tváří a zájemců o možnost zahrát si 1. ligu ve futsale.

Výběru se zúčastnilo několik hráčů, kteří již v našem klubu působí, nebo prošli juniorkou. Dalšími byla vybraná skupina nových tváří, které hrají fotbal, nebo futsal v regionu. A stávající junioři U17, U19 dostávají také na kempu svoji šanci. Celkem se tedy v hale ukázalo osmnáct nových hráčů. Z těchto hráčů večer trenér A týmu Petr Kučera vyhodnotil kdo bude pokračovat a kdo ne. Do přípravy se tedy zapojí patnáct hráčů a tři hráči jsou již po kempu vyřazeni. 

Ke kvalitnímu základu, který minulý rok vyhrál 2.ligu a čítá třináct hráčů do přípravy naskočí i šest hráčů z našich juniorek. Dále dva naši ex-hráči a ihned po kempu podepsání čtyři hráči. Do připravy naskočí i pět nových hráčů, kteří mají potenciál, ale po kempu nedošlo k jasnému rozhodnutí.

Celkem tedy do připravy naskočí třicetčtyři hráčů. Z toho se bude tvořit tým patnácti hráčů pro 1. ligu. Ostatní se zapojí do B týmu, ale trénovat budou s týmem případně trénovat dál. 

Několik vět nám ke kempu řekl trenér Petr Kučera: "Včerejší kemp překročil moje očekávání. Myslím, že to byl doposavad nejkvalitnější kemp z čehož mám velkou radost. Cílem bylo získat dva až tři kluky a vypadá to, že by posil mohlo být i více. Kluci ve mě zanechali dobrý dojem a velký potenciál vidím především u hráčů jako jsou Pavel Mariánus, Franta Rusňák, Adam Like či Matěj Dobiáš. Na začátku přípravy bych určitě ještě rád viděl Martina Šlajse, Marka Nachtmanna a Michala Meszároše. Také bych chtěl ještě určitě vyzkoušet kluky kteří nedorazili z různých důvodů Lukáše Filipce, Vojtu Moura a Davida Třísku, u něj především záleží na fotbalovém angažmá."

A kdo se tedy bude makat v přípravě? 
Stávající A tým: Milan Vykoupil, Tomáš Landrgott - Jakub Mižár, Tomáš Vnuk, Ondřej Vitouš, Adam Forman, Lukáš Böhm, Michal Štrajt, Václav Koc, Jiří Šíša, Zdeněk Kasýk, Jan Šebek, Jaroslav Filinger, David Míka, Tomáš Štverák. Z juniorek vybráni na přípravu: Karel Rozboud, Bronislav Buchta, Patrik Šmídl, Filip Soukup, Lukáš Němec, Tomáš Navrátil. Naši bývalý hráči z juniorek, nebo B týmu: Jakub Diviš, Martin Šlajs, Lukáš Filipec. Potvrzen oboustranný zájem o přípravu nových hráčů: Pavel Mariánus, Adam Like, Matěj Dobiáš, František Rusňák. Do přípravy naskočí i David Tříska, Michal Meszároš, Michal Folejtar, Marek Nachtmann a Vojtěch Mour.

"Ohledně Pavla Mariánuse se začalo jednat s týmem Flamengo Březová, kde je kmenovým hráčem. Zřejmě nebude problém s jeho přestupem.
S Tomášem Štverákem jednáme také a zájem je na obou stranách. I mezi brankáře přijde slovenský brankář Pavel Prekop, který na západě Čech chodil na univerzitu. A v hledáčku máme další tři prvoligové hráče a jednoho druholigového. Uvidíme jak dopadnou jednání," doplnil informace prezident klubu Michael Sinkule.

 

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255510
Posledních 30 dnů: 727 | Posledních 7 dnů: 230 | Poslední den: 12

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne