SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Interobal se pustí do obhajoby, doma začne s Helasem

Interobal se pustí do obhajoby, doma začne s Helasem

Futsaloví nadšenci se konečně dočkají. Už zítra se spustí nový ročník 1. Futsal ligy. Jako první se kopne do míče právě v Plzni, kde bude od 19:00 hostit Interobal brněnský Helas. Domácí mají cíl do sezony jasně daný, hosté budou chtít opět trápit týmy na čele. Máme se na co těšit, nová ligová sezona definitivně začíná!

Dá se říci, že Interobal začne cestu za obhajobou se svým oblíbeným soupeřem. Aktuálně totiž drží šňůru devíti výher nad Helasem v řadě. Zápasy těchto soupeřů zpravidla diváky baví. To dokazuje i průměr vstřelených branek, který se v rámci všech dvaceti ligových soubojů obou celků, drží těsně pod hranicí 8 gólů na zápas. Tuto statistiku potvrzují i loňské výsledky. Plzeň si s Helasem poradila 3:1 a 9:2.

Kádr Brňanů prošel přes léto několika změnami. Ze stříbrné Chrudimi se vrátil Jiří Mužík, který se na východě Čech příliš neprosadil. Další tři akvizice dorazily na jih Moravy ze Slovenska. Nejzvučnější jméno má Milan Herko, repezentační brankář našich východních sousedů. Do týmu Helasu se ze Žiliny přestěhoval také Pavol Matejov, který byl v létě 2019 v Plzni na testech.

Plzeňský tým se na vstup do ligy velmi těší. Spokojený je i Marek Kopecký, který bude mít k úvodnímu zápasu kompletní kádr. Všechna drobná zranění z přípravy se stihla vyléčit a Plzeň tak do ligy vstoupí takzvaně v plné palbě.

„Určitě jsme všichni rádi, že sezóna zase začíná a budeme mít šanci hrát ligová utkání. Od prvního zápasu nečekám úplně pohledný futsal, ale důležité bude do sezóny vstoupit vítězně,“ řekl před úvodním ligovým kolem Tomáš Vnuk.

„Los prvního kola je pro nás z mého pohledu přívětivý. Do Plzně můžeme po nepříliš povedené přípravě cestovat s čistou hlavou a bez tlaku, který by nám měl zbytečně svazovat nohy. V Plzni se určitě nepředstavíme v kompletním složení, což mě mrzí zejména z důvodu důstojné konfrontace a herní praxe. Věřím, že naši nepříliš povedenou přípravu nahradíme velkým zaujetím a elánem,“ prozradil před cestou na zápas Čech trenér Helasu Tomáš Galia.

Utkání 1. kola 1. Futsal ligy mezi Interobalem Plzeň a Helasem Brno začíná v pátek 27.8. od 19:00 v hale na Slovanech. Informace k permanentním vstupenkám, vstupenkám na utkání a ke streamu vám přineseme v den utkání.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255543
Posledních 30 dnů: 692 | Posledních 7 dnů: 254 | Poslední den: 33

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne