SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Přestřelka jako na divokém západě: Šestnáct branek a první bod pro Plzeň

Přestřelka jako na divokém západě: Šestnáct branek a první bod pro Plzeň

Pokud jsme si před prvním semifinálovým duelem mysleli, že se bude jednat o vyrovnaný souboj, kde rozhodne každá branka, byli jsme na omylu. První semifinálové utkání se Slavií přineslo celkem šestnáct branek. Z této přestřelky se mnohem více radovala Plzeň, která svého soupeře zdolala 10:6.

Dobrá první půle, druhá spíše k zamyšlení

Do první dvacetiminutovky vstoupili domácí futsalisté velmi aktivně, a tak netrvalo dlouho a dočkali jsme se první branky, kterou zaznamenal Peter Kozár. Na něj navázal hned o minutu později Michal Holý. Po dalších dvou trefách, u kterých byl opět Michal Holý doplněn Tomášem Vnukem, už to vypadalo velmi jednoznačně- 4:0 ve prospěch domácích.

Hosté na tuto ne zcela ideální situaci reagovali velmi dobře nacvičenou power play, která přinesla určitou vzpruhu. Havrda zamířil přesně a připravil domácím první inkasovanou branku v letošních vyřazovacích bojích. Do konce první půle se ale ještě prosadili dva domácí střelci- Rešetár s Vnukem upravili na průběžných 6:1.

Po změně stran domácí hráči způsobili několik chyb, které bezesporu stály za zvýšeným tlakem hlavního trenéra Interobalu- Marka Kopeckého. Plzeň předvedla velmi špatnou obrannou hru a Slavia tak nakonec druhý poločas ovládla. Za domácí přidal branky Mikuš, který se prosadil dvakrát, Lukáš Rešetár a Dušan Künstner. Za hosty pak Kuča, Kuchta, Brychta, Žežulka a Havrda.

První semifinále tak přineslo velmi divokou přestřelku a první bod pro Plzeň. Druhé utkání odehrají oba týmy již tento pátek v Praze.

Francisco Mikuš (hráč Plzně): "Nebyl to pro nás úplně běžný zápas. Padlo hodně branek, hodně jsme jich dostali, ale naštěstí jsme jich dali více. Budeme se snažit o druhý bod již v pátek."

Zdeněk Sláma (trenér Slavie): "Dali jsme šest gólů Plzni, to jsem nečekal, ale zase jsme jich deset dostali. Některé z nich byly až příliš laciné, od obsazených hráčů, které jsme nedohráli důsledně soubojem, jako bychom nevěřili, že to může být dramatičtější. Potřebujeme jiné nastavení, jít do toho jako do play-off. Na druhou stranu musím pochválit mladé hráče za to, že se nebáli hrát. Jsou to pro ně cenné zkušenosti. A že jsme nehráli na šest hráčů? Nemáme na to fyzicky, dopadlo by to ještě hůř."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255851
Posledních 30 dnů: 902 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 15

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne