SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Tři týmy přes svátky na prvním místě

Tři týmy přes svátky na prvním místě

Podzimní části futsalových soutěží minulý víkend naplnily předvánoční program. Všech sedm týmů našeho klubu zažilo povedený podzim! Hned tři celky budou přes svátky na vrcholu tabulky. Přečtěte si v článku hodnocení působení všech týmů v soutěžích včetně ohlasů.

A tým naplnil svůj podzimní cíl v 1. Futsal lize a po třinácti odehraných kolech je na 1. místě tabulky. Stejný zisk 35 bodů má také Chrudim, která má však o 2 góly horší rozdíl ve skóre. Co prozatím svěřence Marka Kopeckého zdobí, to je defenzíva. Ve třinácti zápasech hned šestkrát odcházeli Plzeňáci s čistým kontem a chlubí se nejlepší obranou v soutěži. I vepředu to hráčům klape, což dokazuje 94 vstřelených gólů. Z nich vstřelil Michal Seidler 24 a vede tabulku střelců a současně i produktivity. V pořadí druhý je za ním Michal Holý. Interobal také boduje ve statistice fair-play. Ze všech týmů nejvyšší soutěže obdržel nejméně karet, konkrétně 6 žlutých. 

„S odehranou částí sezóny můžeme být spokojení. Neprohráli jsme žádný zápas v lize a jsme první, což jsme chtěli být. Základní část se nejspíše rozhodne v lednu v zápase s Chrudimí, ale teď máme čas si odpočnout a do jara dáme všechno!“ řekl autor 97 gólů v plzeňském dresu Michal Seidler.

Junioři U19 dělali téměř celou podzimní část trenérům radost. Z osmi zápasů vybojovali 20 bodů a v tabulce jsou třetí. Jako jediný tým v soutěži zůstala plzeňská juniorka neporažená. Zapamatování si hodné utkání si devatenáctka nechala na poslední turnaj. V souboji s Chrudimí ještě 5 minut před koncem prohrávala 0:3, v poslední minutě však dokonala famózní obrat a zvítězila 4:3. Také druhý tým v tomto výpisu se pyšní prozatím nejlepší obranou. Kanadskými body tým táhnou kapitán Jakub Papež a Václav Flesar, v brance je oporou Jakub Fořt, který již čerpá zkušenosti na trénincích s A týmem. 

„Dosavadní část sezóny hodnotím velice kladně. Před sezónou k nám přišli noví hráči, kteří se rychle adaptovali. Začali jsme sezónu doma v Plzni, kde se nám povedlo uhrát 6 bodů, což na začátku sezóny vždycky pomůže. Postupem času jsme zjistili, ze máme dobrou kvalitu v týmu a že ji umíme prodat. Což také dokazuje to, že jsme prozatím neprohráli. Náš realizační tým dělá vše pro to, abychom ze zápasů vždy vytěžili maximum. Za to bych jim já i celá kabina chtěli poděkovat, že s námi neustále tvrdě pracují a vrací se to v podobě bodů, které jsme doposud uhráli. Avšak nesmíme usnout na vavřínech. Dáme si teď krátkou vánoční pauzu, nějaký ten řízek, salát, odpočineme a 7.1. na Lokádě opět vyběhneme za účelem zisku věech bodů!“ prohlásila jistota v brankovišti Jakub Fořt.

Dorostenci U17 sice na posledním turnaji přišli o neporazitelnost, přesto se budou přes vánoční svátky vyhřívat na prvním místě! Ani tento mládežnický tým si na posledním turnaji neodpustil drama a Výsoké Mýto porazil díky penaltě 12 vteřin před koncem. Tu proměnil Ondřej Svoboda, který svůj tým střelecky táhne. Na kontě má za osm zápasů 10 gólů a patří mu 2. místo v produktivitě!

„Do nové sezóny jsme vstoupili dobře. Máme dobrou partu, v týmu je super atmosféra. Myslím, že jsme doposud podávali dobré výkony, ale vždy bylo co zlepšovat. Každý na palubovce nechává maximum. Momentálně jsme na prvním místě, ale to zatím nic neznamená. Musíme dál získávat zkušenosti od trenérů a makat. Chceme ukázat, že máme silný tým a porvat se o co nejlepší umístění v základní části,“ řekl k první části sezóny střelec Ondřej Svoboda.

Žáci U15 se pro aktuální sezónu rozdělili do dvou týmů - bílá a modrá. První jmenovaný suverénně vede tabulku krajského přeboru, když vyhrál všech 6 zápasů se skóre 68:2! Modrý tým je v tabulce hned pod bílým na druhém místě. Mezi střelci exceluje David Votípka, který nasázel už 28 gólů a v tabulce střelců má na prvním místě náskok 17 přesných zásahů!

Žáci U13 také figurují na medailové pozici! V krajském přeboru mají po 6 podzimních zápasech 13 bodů a figurují na 3. místě vyrovnané tabulky. 

„Když budu brát hodnocení podzimní část sezóny podle bodů v tabulce, tak ji můžeme hodnotit nadstandardně dobře, jelikož naše oba celky kategorie U15 máme na prvních 2 místech v tabulce a tým U13 na třetím pouze 2 body za špičkou tabulky. Věřím, že kluky futsal baví a je pro ně tím skvělým vyplněním zimní přestávky u fotbalu. Byl jsem se několikrát podívat osobně jak turnaje probíhají a jsem přesvědčen o tom, že to hráčům pomůže v jejich růstu a zdokonalování herních prvků. Těším se na jarní část a boje o republikové finále,“ zhodnotil působení nejmladších kategorií šéftrenér mládeže Michal Štrajt.

Ženy obhajují bronzové medaile z minulé sezóny a tvrdě o tuto pozici bojují. Aktuálně jim v tabulce patří čtvrtá příčka pouhý bod za třetím místem. I ženský tým v této sezóně zdobí dobrá defenzíva, kterou mají v soutěži nejlepší. Během 7 utkání inkasovaly holky jen 6 gólů. V produktivitě nejvíce promlouvá Jana Beštová, která je s osmi body čtvrtá v kanadském bodování.

„Hodnotím tuto část sezóny celkem kladně. Turnaje se nám, až na pár vyjímek, vydařily . Do jarní části máme za cíl udržet se mezi prvními čtyřmi celky a poprat se o mistra ligy,“ řekla k podzimní části sezóny opora týmu Denisa Kabourková. 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255543
Posledních 30 dnů: 692 | Posledních 7 dnů: 254 | Poslední den: 33

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne