SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Drama druhého semifinále: Interobal utkání nakonec zvládl a sérii může ukončit na domácí půdě

Drama druhého semifinále: Interobal utkání nakonec zvládl a sérii může ukončit na domácí půdě

Vzato ale čistě technicky se jednalo o jeden z nejzajímavějších duelů poslední doby, a to z celé řady důvodů. Pominu několik elementárností jako teplotu v hale připomínající spíše protější zimní stadion, či časomíru, jejíž přesnost by onen večer hravě překonaly i přesýpací hodiny. Byl to totiž právě favorit utkání, který na svého soupeře ztrácel už po úvodních patnácti vteřinách.

Do utkání hostující Plzeň vstoupila velice špatně, a po velké chybě se tak radoval domácí Jan Křemen. Slavia tak velice rychle vedla. Po inkasované brance se ale výkon Plzně výrazně zlepšil, což mělo za následek obrat ještě do první sirény. O vyrovnání se postaral Tomáš Vnuk, do vedení poslal Interobal Vitinho.

Druhý poločas vypadal co do techniky o poznání lépe, tedy asi prvních třicet vteřin, a tak se i pro druhou dvacetiminutovku využily externí stopky. Ze strany Plzně to byl ale o poznání lepší výkon, který přinesl tři branky. Ve 30. minutě se prosadil Ondřej Vahala, tři minuty před koncem zvyšoval Vnuk a druhé semifinálové dějství zakončil střelou do šibenice Lukáš Rešetár.

Jakkoli úvod utkání nevypadal vůbec přesvědčivě, podařilo se ho dotáhnout do vítězného konce, a již v úterý se může rozhodnout o prvním finalistovi letošního play-off.

 

Ondřej Míča (Slavia): "Myslím si, že jsme díky první brance udělali zápas zajímavější, cítili jsme i šanci. Ale Plzeň měla řadu šancí a nakonec už nám trochu došly síly. Výsledek asi odpovídá průběhu, ale určitě jsme to odbojovali víc než v prvním zápase. Chtěli jsme víc udržet míč ve hře, i za cenu nějakého rizika, chtěli jsme i zkusit power play, která nám vycházela v Plzni, ale soupeř na ni byl připravený. Je z toho jen jeden gól, bohužel."

Michal Holý (Interobal): "Vstoupili jsme do toho přesně tak, tak jsme nechtěli. Po velké chybě jsme dostali první gól. Pak jsme ale zapli a podařilo se nám utkání otočit a dovést k výhře."

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255944
Posledních 30 dnů: 929 | Posledních 7 dnů: 277 | Poslední den: 19

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne