SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Petr Kučera: Kluky musím za pohár jednoznačně pochválit

Petr Kučera: Kluky musím za pohár jednoznačně pochválit

Otázky zhodnocení letošního poháru se ujal trenér Plzně Petr Kučera.

Jak hodnotíš letošní pohár 2014/15?

"Samozřejmě letošní pohárovou pouť musím hodnotit kladně. Předkolo v Domažlicích proti FC Mnichov jsme překvapivě zvládli suveréním způsobem po výhře 13:1 a tím jsme se nastartovali a začali brát letošní pohárovou sezonu vážně. V dalším kole nás čekal druholigový nováček z Chebu, který se prezentuje dobrými výkony a v druhé nejvyšší soutěži okupuje horní patra tabulky. V tomto zápase se lámal chléb, dlouho jsme vedli, poté prohrávali, abychom rozhodli o výhře až sekundu před koncem druhého prodloužení. Ve čtvrtfinále nás čekal divizní Wizzard Praha, který dokázal vyřadit pražskou Spartu, proto jsme soupeře nechtěli v žádném případě podcenit. Konečný výsledek zápasu - poklidné skóre 6:2 a postup do semifinále.

Tímto zápasem jsme se dostali mezi futsalovou smetánku České Republiky. Protože finálový turnaj Final Four byl složen z momentálně prvního, druhého, čtvrtého týmu ČR a nás. Jmenovitě Chrudim, Benago, Vysoké Mýto a Interobal Plzeň, jako outsider turnaje. Důležité bylo, že jsme při losu měli poměrně štěstí a dostali jsme do semifinále Nejzbach Vysoké Mýto, s kterým jsme v sezóně dokázali remizovat. Samotný zápas se pro nás nevyvíjel od začátku dobře, prohrávali jsme postupně 0:3, 1:4 a 3:6. Kluci,ale během sezóny ukazují velké srdce a již několik zápasů dokázali v průběhu zápasů otočit. To se stalo i teď, když jsme po heroickém výkonu v druhém poločase dokázali zápas dostat do remízy 6:6 a v prodloužení soupeře dokázali dorazit a zvítězit 8:6 po prodloužení. Tahle výhra pro nás znamenala již malý titul, protože jsme věděli, že z druhého semifinále postoupí skoro neporazitelný Era-Pack Chrudim a proti němu jsme v naší oslabené sestavě měli jen malou šanci na úspěch. Tímto zjištěním jsme se nenechali otrávit, protože nás čekalo televizní utkání ve slavnostní atmosféře a dostat se až sem se málokomu poštěstí. Chrudim nás ve finále porazila celkem jednoznačně 7:1, ale náš tým po tomto zápase slavil jako mistr.

Jsem rád, že jsme tuhle cestu prošli až tak daleko. Zápasy proti Vysokému Mýtu nebo TV utkání proti mistrovi z Chrudimi, jsou pro nás obrovskou školou a nasbírané zkušenosti musíme prodávat v dalších zápasech. Teď nás čeká týdenní volno a pak se opřeme opět do tréninku, protože první polovina ledna rozhodne o tom, jako moc bude letošní sezóna úspešná i co se ligové tabulky týká. Celkově kluky musím jednoznačně pochválit. Tvoří výbornou partu a jelikož jsem v tomto klubu už dlouhou dobu, tak jsem si jistý, že lepší tým tady ještě nebyl. Je vidět, že jsme pospolu už skoro tři roky, scházíme se ve velkém počtu na tréninky a hlavně také dokážeme úspěchy pořádně oslavit a to dělá partu partou!"

 

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255836
Posledních 30 dnů: 897 | Posledních 7 dnů: 391 | Poslední den: 24

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne