SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Semifinále skončilo, zapomeňte: Plzeň si zahraje o zlato, výkon to byl ale nepřesvědčivý

Semifinále skončilo, zapomeňte: Plzeň si zahraje o zlato, výkon to byl ale nepřesvědčivý

Třetí utkání semifinálové série přineslo konec sezóny pro Slavii a postup Západočechů do finále. Celá série ale měla nemalé trhliny, které třetí utkání na domácí půdě ukázalo v nejsvětlejším světle.

Hodně chyb, velká nepřesnost

A na druhou stranu poměrně velká, a tedy vlastně překvapivá, vyrovnanost. První utkání série přineslo těžkou divočinu, kterou bychom nemohli čekat ani v béčkovém americkém filmu. Šestnáct branek a výsledek 10:6. Hned po tomto prvním duelu se do výkonu poměrně tvrdě opřel Marek Kopecký, který poměrně jasně vyjádřil nespokojenost s výkonem týmu.

Druhé utkání série přineslo o poznání větší vyrovnanost, a tak by se výsledek 1:5 z pohledu domácí Slavie dal brát jako výsledek hodný semifinále. V tomto utkání Plzeň provázel příšerný vstup do utkání, kdy hosté prohrávali již od patnácté vteřiny utkání. Samotný průběh ale Interobal zvládl lépe, a bral tak druhý bod série.

Včerejší třetí utkání bylo názornou demonstrací semifinálového drama. Plzeň do utkání vstoupila velmi dobře. Kaká se prosadil hned dvakrát a Plzeň tak do šaten odcházela s náskokem dvou branek. Bohužel domácí pokračovali ve velmi neúčelném profesorském přístupu, který byl pro pražský celek hratelný i s torzem týmu. Za hosty se prosadili Klaban a Kuchta. Domácím vrátil radost Vitinho, který upravil na 3:2, avšak o dvě minuty později vyrovnal Brychta.

Na tuto nepříznivou situaci reagoval trenér Kopecký nasazením hráčů, kterým hrozil zisk třetí žluté karty- Michal Holý, Tomáš Vnuk. Druhý jmenovaný ale nakonec celé utkání i sérii rozhodl výbornou trefou do šibenice.

Interobal tak sérii ukončil ve třech utkáních. Do finále ale bude nutné provést několik změn.

Tomáš Vnuk (Interobal): "Začátek byl dobrý, dostali jsme se do vedení, ale pak nastal problém. Nechtělo se nám bránit, a bylo to velmi dramatické. Za postup jsem rád, za hru ne."

Filip Klaban (Slavia): "Pro nás mladé hráče to byla obrovská zkušenost, za kterou bychom rádi poděkovali trenérovi Slámovi. Dnes jsme už neměli opravdu co ztratit, všichni kluci to neskutečně odmakali. Jsem rád, že jsem mohl přispět brankou. Mohl jsem dát branku už v prvním poločase, ale to jsem byl v takové euforii, že jsem sám před gólmanem, tak jsem to tam napálil, ale vím, že jsem měl nahrát Filipu Havrdovi. V druhém poločase jsem už byl klidnější a dostal jsem krásnou přihrávku od Honzy Křemena a vyšlo to. Myslím si, že naše výkony měly v sérii vzestupný vývoj, bohužel tu závěrečnou power play má Plzeň skvěle nacvičenou, víme, jak ji bránit, ale je to v takové intenzitě, že se to těžko zastavuje. Myslím si, že se ale za dnešek nemáme za co stydět."

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 257648
Posledních 30 dnů: 443 | Posledních 7 dnů: 104 | Poslední den: 16

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne