SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Interobal rozstřílel Kladno a udělal další krok k play-off

Interobal rozstřílel Kladno a udělal další krok k play-off

Futsalový tým Plzně SK Interobal má formu, poslednímu Kladnu nedal šanci a přidal již čtvrtou výhru v řadě, přišel ale také o kapitána.

Zápas s Kladnem o záchranu? Ale kde že. Předsezónní prognózy očekávaly páteční duel jako zápas outsiderů o 6 bodů, záchranářské starosti má ale pouze tým z města oceli. Plzeň má nebývalou formu a šla si pro povinné tři body, jak říkal prezident klubu Markus Henlein, očekával se zápas "kočka a myš". Troufalé od prvoligového nováčka? Ne, futsalová realita.

Opět s Landrgottem v bráně a opět vyprodaná hala TJ Slavia očekávala jasnou převahu, Kladno  přijelo bránit a  Plzeň k ničemu nepouštěla, možná také domácím role favorita svazovala nohy. Nejprve sice po signálu z rohu pěkně pálil placírkou Kasýk, ale míč šel vedle brány, na druhé straně po rychlé rozehrávce autu soupeř napálil domácí břevno! Kombinačně to v nervózním zápase nešlo, držení míče k šancím nevedlo a tak domácí Vnuk to vzal na sebe, prolétl od domácí brány až k soupeřově, narazil si se Stejskalem ale tísněn míč do branky neprotlačil, aby po chvíli později na prostředku zatančil "levá pravá", uvolnil se a bodlem prověřil brankáře, soupeř poté donutil "Goťáka" ke dvěma těžkým zákrokům a hostující Slavík z pravého rohu napálil míč, že po teči podruhé skončil na brankové konstrukci! To už nevydržel domácí kouč Kučera a vzal si oddechový čas. Po něm domácí přeci jen zabrali, Böhmova střela skončila těsně vedle, po rohu Kasýkovo střelu brankář Kladna zázračně vyrazil na tyč. V sedmnácté minutě už se na to nemohl dívat nejlepší střelec domácích Koc, na půli zatancoval s míčem, oklamal obránce, potáhl míč prostředkem a krásně prostřelil, 1:0! Na hřiště se dostal i nováček v domácím týmu Hibler a mohla to být premiéra jako hrom! Napadáním ukradl hostům přihrávku, sám před brankářem ale přestřelil. Kladno hrálo jednoduše, jakmile se dostalo na naši Plzně, avizovalo "signál jedna", který byl předložit ke střele a z první rána na branku. A překvapivě to fungovalo, několikátou takovou střelou Landrgott vyrazil opět na horní tyč a tak poločasový stav 1:0 byl pro Plzeň vlastně šťastným.

Půli druhou začal Interobal aktivně, z voleje pálil Hibler vedle, do přečíslení se ale dostalo Kladno, s pomocí obrany Landrgott šanci zlikvidoval a výhozem vyslal do šance Koce, ten pěkně zpracoval na prsa a tísněn vystřelil po zemi, brankář Kladna ale vyrazil. V další šanci se objevil Vnuk, narazil si na jeden dotek se Štverákem, ale byl moc blízko brankáře a neměl kudy ho prostřelit. Hostující Slavík zleva opět trefil tyč, Landrgott si "umí branku postavit". Kladno pak zastavilo Štveráka při pokusu o střelbu, následnou slibnou standartku ale zblokovalo a při pokusu o napálení odraženého míče se nešikovně zranil domácí kapitán Štverák. Domácí tlačili, ale i Kladno už více hrálo a ne jen bránilo a tím nabízelo šance Plzni na brejky. Ve 29. minutě Koc zleva prudkým centrem našel přesně Šíšu a ten ze vzduchu krásně zavěsil, 2:0, konečně! Kladno ještě více otevřelo hru a do další šance se řítila trojice Koc, Hibner a Stejskal, posledně jmenovaný odkrytou branku těsně netrefil a tak další gól přidal až Kasýk. Nepříjemně forčekoval až hostujícího brankáře o míč obral, položil si gólmana a elegantně zvýšil na 3:0, aby o půlminutku později na 4:0 zvýšil Vnuk po přihrávce Hiblera, který si tak připsal první bod v týmu Plzně. Kladno si vzalo oddychový čas aby se vzpamatovalo, nejprve ukázal duch fairplay Vnuk. Při sprintu o míč svedl souboj s hostujícím brankářem a soudce pískl faul na našeho rychlonohého štírka, ten ale sám přiznal, že se vyhnul a ke kontaktu nedošlo. Kladno pak po pěkné akci snížilo na 4:1, Landrgotta prostřelil Kuč. Brankové žně pokračovali a na 5:1 ve 35. minutě zvýšil z "jedničky" Koc. Do domácí branky dostal šanci si zachytal "Vyki" Vykoupil. Na 6:1 zvýšil opět Kasýk, u postranní čáry obral hostujícího Výborného a zkušeně zavěsil. Kučera za tohoto stavu poslal do pole mladého odchovance Matěje Dobiáše. Kladno závěř zápasu vůbec nezvládlo, Koc zblízka trefil tyč, po rychlé otočce dal svůj druhý gól Šíša. Hrdinou poslední minuty se stal mladíček Dobiáš, nejprve proměnil přečíslení a i s pomocí teče obránce soupeře zvýšil už na 8:1, na tento gól dokázalo Kladno ihned odpovědět gólem Výborného, 8:2, v poslední vteřině a se sirénou ale Dobiáš stihl ještě jeden gól, po dlouhém centru Vnuka tečoval míč za nešťastného brankáře hostí, 9:2. Plzeň tak roli domácího favorita díky divokému závěru zvládla a připsala si již čtvrtou výhru v řadě. Nováček Hibler se uvedl aktivní hrou a asistencí a junior Dobiáš dokonce dvěma brankami v posledních minutách, obrovskou kaňkou na krásném pátku ale je zranění kapitána Štveráka, bohužel si přetrhl achilovku, čeká ho operace a sezona pro něj končí.

-AH-

 

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255812
Posledních 30 dnů: 893 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 19

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne