SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Série výher skončila debaklem na palubovce Sparty

Série výher skončila debaklem na palubovce Sparty

AC Sparta Praha vs SK Interobal Plzeň 9:4 (3:3) Branky: 3. Sop, 4. Rott (Vodecký), 12. Křemen (Vodecký), 27. Sláma, 28. Holeček, 30. Doša, 34. Křemen – 10. Koc (Šíša), 13. Šíša (Koc), 16. Böhm, 32. Šíša (Vnuk)

Začátek zápasu se Plzni vůbec nevydařil a ocitla se pod velkým tlakem domácích. Ti svojí převahu dokázali zúročit i gólově, když se trefili ve 4.minutě Sop a po něm i Rott. Tyhle rychlé góly určili ráz prvního poločasu, domácí zalezli na polovinu a vyráželi do nebezpečných brejků z nichž si dokázali vypracovat další velké šance. Plzeň dokázala vyrovnat hru ve druhé polovině prvního poločasu, kdy se po hezké akci prosadil Koc. Bohužel odpověď Sparty netrvala dlouho a dobře hrající mladý hráč Křemen využil nedůrazu před brankou a zvyšoval na 3:1. V této fázi zápasu se hrál pěkný futsal nahoru dolu a hosté se také dokázali dostat zpět do zápasu po nacvičených signálech. Nejdříve Šíša a poté střídající Böhm dokázali výsledek vyrovnat až do poločasového stavu 3:3.

Druhý poločas začal opět velkým náporem domácích kteří zamkli Plzeň na dlouhé minuty před její branku. Výsledkem toho bylo břevno a další spálené šance, které jak se později ukázalo nemuseli sparťany mrzet. Na druhé straně nevyužil úplně odkrytou branku Koc. Pak už na palubovce bylo jen jedno mužstvo a to sparťanské. Domácí byli při hře čtyři na čtyři jasně lepší a odměnou jim byly dva góly v rychlém sledu. Nejprve se trefil nejlepší hráč na hřišti Sláma a o minutu později Holeček. Domácí dominovali tak se hosté pokusili soupeře přehrát při hře v pěti. Avšak ani to se nedařilo. I,když dokázali jednou skórovat, další tři góly v této variantě inkasovali. Poté se již zápas dohrával ve stejných kolejích v jakých začal. Na konečných 9:4 zvýšil minutu před koncem z 10m kopu Havrda a hosté si tak po pěti výhrách v řadě připsali krutou porážku.

Slovo trenéra Plzně, Petra Kučery:

"Zápas jsme nezvládli především v našich hlavách. Je vidět, že naše mladé mužstvo musí trochu zkušeností ještě posbírat. Od začátku zápasu byli domácí agresivnější, důraznější, kompaktnější a více šli za vítězstvím, nad všemi vyčníval Sláma, který byl stálým nebezpečím. Bohužel většina našich hráčů měla den blbec a vyloženě se na hřišti trápila po celou dobu zápasu. Nedařilo se nám až na dva signály prakticky nic. Obrana neexistovala ani v poli ani při bránění standardních situací. Hrozně jsme chybovali při jednoduchých přihrávkách a tím jsme domácí jednak posadili na koně a jednak jsme jim umožňovali hrát jejich smrtící brejky. Zápas se mohl vyvíjet jinak kdybychom za stavu 3:3 trefili zcela odkrytou branku domácích. To se bohužel nestalo a na druhé straně během jedné minuty 2x udeřilo a to ten zápas rozhodlo. Power play jsme pak vůbec nezvládli. Možná jsem ji nakázal hrát moc brzy, ale za mě nebylo na co čekat, protože se na nás valil v této fázi zápasu jeden útok za druhým a jedna šance za druhou. Zápas je za námi, troufnu si říct, že to jsme předvedli nejhorší výkon sezony. V defenzivě nám citelně chyběl náš nejlepší obránce Mižár. Na závěr bych chtěl dodat, že z toho nebudeme dělat nějakou velkou vědu. Takové zápasy se ve sportu stávají. Prohra jednou musela přijít, my se z ní musíme poučit, spadnout zpět z oblak a za týden porazit doma Českou Lípu. Klukům věřím, že budou chtít výsledek odčinit a zůstat v tabulce tam kde se momentálně stále nacházíme!"

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255793
Posledních 30 dnů: 888 | Posledních 7 dnů: 381 | Poslední den: 77

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne