SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Junioři Plzně do 17-ti let znovu na Final Four. Tomáš Kadlec hodnotí 5.kolo

Junioři Plzně do 17-ti let znovu na Final Four. Tomáš Kadlec hodnotí 5.kolo

Kategorie U-17: „jeli jsme na turnaj do Neratovic s vědomím, že můžeme rozhodnout o svém postupu na FINAL FOUR. Kluky jsme na to připravovali a to jak herně tak mentálně. U kluků se potvrzuje , že v jejich věku hraje důležitou roli psychika – rozpoložení hráče před zápasem.

V prvním zápase proti Lípě jsme byli od začátku mnohem lepším týmem a šli jsme si za vítězstvím. V tomto utkání dostal poprvé příležitost Jakub Vavřík v brance a rozhodně nezklamal a předvedl velmi dobrý výkon. Kluci v poli hráli podle našich představ a výsledek tomu odpovídal.

Druhé utkání proti domácímu Mělníku bylo utkáním o vše, o postup. Před utkáním jsem řekl klukům ať si to užijí a ukážou všem v hale kdo jsme a kdo je oprávněně v té době na prvním místě tabulky. Soupeř hrál dobře, ale my jsme měli přečtenou jejich taktiku a kluky jsme na ni před zápasem upozornili.

Kluci ji velmi dobře plnili a tím nepustili v podstatě soupeře do žádných šancí. Byli jsme to my kdo byl podle mne lepším týmem a zaslouženě zvítězil a tím potvrdil postup na FINAL FOUR.

Jsem moc rád, že kluci to zvládli. Proti Mělníku bylo na soupisce 14 lidí a každý v tom zápase byl důležitý i ten kdo v tu chvíli nehrál, žil s týmem a drželi jsme pohromadě.

Díky tomuto důležitému kroku jsme si s předstihem zajistili postup na FINAL FOUR a máme tak k dispozici větší časový prostor na přípravu.

Budu moc rád pokud těchto 14 kluků teď bude moci futsalu dát svůj čas a budeme moci natrénovat důležité prvky hry, tak abychom byli na finále připraveni.

Trénovat budeme 14 dní stejně jako celou sezónu. Ovšem 14 dní před Finále bychom chtěli trénovat 2 krát týdně a ladit poslední detaily.

První krok jsme udělali, ale bez medaile to nebude mít váhu. Musíme se dále soustředit na poctivou přípravu a jít krok po kroku za svým „zlatým snem.“

Kategorie U-19: „tady byli stejné problémy jako minulý turnaj, opět se některé rádoby „hvězdy“ nedostavili a někteří , za co nemůžou, nebyli uvolněni z velkého fotbalu. Museli jsme řešit problémy se sestavou doplněním mladých kluků do sestavy a opět to nebylo vůbec špatně.

První utkání proti Lípě bylo velmi kvalitní a zaslouženě jsme ho vyhráli.

Druhé utkání proti domácímu favoritovi z Mělníka jsme odehráli opět velmi kvalitně a dlouho do posledních 4 minut drželi relativně hratelný výsledek 0-2. Kluci měli i šance zápas více zdramatizovat, ale díky neproměněným šancím se nepovedlo.

V tomto utkání nás podržel velmi kvalitním výkonem Darek Faltus v brance. Pochytal hodně šancí.

Kluci předvedli celkově dobré výkony a u některých je vidět velký posun ve výkonosti i když výsledky tomu vůbec neodpovídají."

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255793
Posledních 30 dnů: 888 | Posledních 7 dnů: 381 | Poslední den: 77

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne