SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Skončila sezóna Divize C. Vítězem je Lochotín a naše Benfika třetí

Skončila sezóna Divize C. Vítězem je Lochotín a naše Benfika třetí

Dne 24.01.2016 od 15:00 hod. se ve sportovní hale Lokomotiva Cheb uskutečnil závěrečný turnaj Divize "C" - Final Four za rok 2015/2016, který rozhodl o konečném pořadí a vítězi uvedené soutěže. V turnaji se utkaly nejlepší čtyři týmy po základní části. Semifinálové dvojice byly podle postavení v tabulce stanoveny takto. Suverénní vítěz základní části tým Termiti Loket se od 15:00 hod. utkal s pořadí čtvrtým týmem, mužstvem SK Interobal Plzeň "B" a od 16:00 hod. se v druhém semifinálovém utkání utkal tým FK Lochotím s týmem mladíků Flamengo Březová.

V prvním utkání se překvapivě lépe povedl začátek mladé rezervě Interobalu, která po pár minutách vedla nad Termitama 2:0, ale nakonec se postupně začala projevovat zkušenost a síla Termitů z Lokte, kteří postupně začali získávat více ze hry a z následného tlaku tak nutně začaly padat branky do sítě rezervy Plzeňáků. Termiti své semifinálové utkání zvládli a poměrem 5:2 v uvedeném utkání zvítězili, díky čemuž se probojovali do finálového zápasu. Navíc tým SK Interobal Plzeň "B" přišel po dvou udělených žlutých kartách o jednoho z lídrů mužstva Lukáše Hiblera. 

Semifinále č. 1: Termiti Loket - SK Interobal Plzeň "B" 5:2 (2:2), branky Termiti Loket: Vůjtěch Jan, Hejna Radek, Blažek Jakub 2x, Kravár Matěj, branky SK Interobal Plzeň "B": Like Adam, Dobiáš Matěj, ŽK: Kravar Matěj, Neudert Václav - Hibler Lukáš, Like Adam, ČK: Hibler Lukáš.

V druhém semifinálovém utkání byl při jeho obsazení viděn pohledný a rychlý futsal. Utkala se v něm zkušenost v podobě týmu FK Lochotín a dravost a mládí týmu Flamengo Březová. Zápas možná ovlivnila rychle inkasovaná branka v síti Flamenga, která padla už ve druhé minutě. Tým Flamenga jako by se od té doby trápil s rozehrávkou a jen těžce se dostával do zakončení. Zkušený tým Lochotína trpělivě vyčkával na svoje šance a při jejich využívání vždy tvrdě udeřil. Poločas tak skončil pro Flamengo nelichotivě v poměru 0:3 a navíc byl minutu před jeho koncem za faul na hráče Lochotína vyloučen jeden z pilířů mužstva Pavel Živný. I v tomto případě tak bylo zřejmé, že bude v následujícím průběhu zápasu a dalším utkání chybět jedna z opor. Ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil a Tým Lochotína svůj náskok pohodlně zvyšoval. Mužstvo Flamenga se poprvé dokázalo prosadit za stavu 6:0, kdy svým prvním zásahem snížil na 1:6 z pohledu Flamenga David Peterka. Tento nakonec v uvedeném utkání zaznamenal hatrick a celkové snažení obou týmů vyústilo v konečný výsledek 7:4 pro FK Lochotín.

Semifinále č. 2: FK Lochotín - Flamengo Březová 7:4 (3:0), branky FK Lochotín: Hora Matěj, Hrbáček Jakub, Míka David, Hvízdal Jan, Ulč Lukáš, Fürbacher Karel, Kocour Jakub, branky Flamengo Březová: Peterka David 3x, Bereczký Tomáš, ČK: Živný Pavel.

V boji o konečné třetí a čtvrté místo se tak utkali semifináloví poražení SK Interobal Plzeň "B" a Flamengo Březová, kdy oběma týmům chyběly vyloučené opory Lukáš Hibler za tým Interobal a Pavel Živný za Flamengo. Na zápase bylo od začátku trošku vidět, že k němu nastoupili poražení semifinalisté, kdy zklamání bylo na aktérech znatelné. Tempo se tak rozjíždělo oproti semifinálovým utkáním o poznání pomaleji. Jako první se v desáté minutě prosadili hráči Interobalu, na což o pár minut dokázalo Flamengo odpovědět. V uvedeném duchu se utkání vyvíjelo až do jeho konce, kdy Interobal vždy poodskočil o jednu branku, nicméně Flamengu se vždy podařilo vyrovnat. Když už to vypadalo, že poprvé v tomto turnaji dojde na penalty, které by určily vítěze utkání, zkusili hráči Interobalu ještě jeden z posledních výpadů, který ku překvapení všech přítomných skončil v poslední padesáté minutě brankou na 4:3, která tak rozhodla o tom, že na třetím místě Divize "C" soutěžního ročníku 2015/2016 se umístí tým Interobal Plzeň "B" a nepopulární bramborou medaili bude brát Flamengo Březová.

Zápas o třetí místo: SK Interobal Plzeň "B" - Flamengo Březová 4:3 (1:1), branky SK Interobal Plzeň "B": Like Adam 2x, Navrátil Tomáš, Denk Patrik, branky Flamengo Březová: Pinta Radek, Bereczký Tomáš 2x, ŽK: Navrátil Tomáš, Mariánus Pavel - Polom Martin, Bereczký Tomáš.

Finále závěrečného turnaje bylo naplánováno na osmnáctou hodinu a tak trošku podle předpokladů se v něm utkaly dva nejlepší týmy základní části Termiti Loket a FK Lochotín. Od úvodního hvizdu se hrálo ve vysokém tempu a všichni přítomní se shodli na tom, že obě mužstva předváděla futsal druholigové kvality. Více před branku soupeře se tlačil tým Termitů, což paradoxně více vyhovovalo zkušenému Lochotínu, který mohl z rychlých brejků trestat. Poprvé se mu to podařilo ve čtrnácté minutě, kdy se do sítě Termitů trefil Jakub Hrbáček. Hned o minutu později se podařilo skórovat nejlepšímu střelci Lochotína, ale i celé soutěže Karlu Fürbacherovi, který tak zpečetil výsledkovou podobu prvního poločasu na stav 2:0 pro Lochotín. Druhý poločas se podobal tomu prvnímu v tom základním, týmu Termitů se nedařilo vstřelit branku ani z těch největších příležitostí a Lochotínu se podařilo ve třicáté minutě odskočit již na rozdíl tří branek. Důležitou branku opět vstřelil střelecky disponovaný Karel Fürbacher. Ke konci utkání se hráči Termitů pokusili hrát hru s brankářem v poli, ale ani v této opticky početní převaze se jim příliš nedařilo. Naopak se brankami Jana Šlaufa ve čtyřicáté první a Jakuba Kocoura ve čtyřicáté šesté minutě Lochotínu podařilo svůj náskok navýšit z jeho pohledu na konečných 5:0. Po velice pěkném utkání se tak FK Lochotín po roční pauze vrátil na divizní futsalový trůn, kdy svými herními kvalitami přesvědčil, že na toto místo bezesporu patří.

Finále: Termiti Loket - FK Lochotín 0:5 (0:2), branky FK Lochotín: Hrbáček Jakub, Fürbacher Karel 2x, Šlauf Jan, Kocour Jakub, ŽK: Neudert Václav, Vůjtěch Jan, Blažek Jakub - Ulč Lukáš, Hvízdal Jan.

Konečné pořadí:
1. FK Lochotín
2. Termiti Loket
3. SK Interobal Plzeň "B"
4. Flamengo Březová

Jak již bylo shora uvedeno, v uvedený den se hrál na palubovce sportovní haly Lokomotiva Cheb pohledný a rychlý futsal, kdy k pěkné atmosféře celého odpoledne přispěla i skvělá návštěvnost. Na všechna utkání vydrželo koukat zhruba sedmdesát futsalových fanoušků, přičemž o hlasitou sportovní kulisu se přičinili zejména fanoušci futsalistů z Lokte. Po závěrečném hvizdu tak mohly být z rukou předsedy Oblastní komise futsalu FIFA "C" Jana Roda předány sportovní odměny všem účastníkům závěrečného turnaje. Pamětní plaketou byli odměněni všichni tři rozhodčí, kteří se na řízení utkání podíleli a to Václav Vošmik, Vladimír Melničuk a Jiří Pechr. Cenu za nejlepšího střelce soutěže obdržel již zmíněný Karel Fürbacher. Tým Termitů si kromě poháru za celkové druhé místo na místě převzal i pohár pro vítěze základní části. Týmy Interobalu a Flamenga obdržely poháry za umístění na třetím, resp, čtvrtém místě a tým FK Lochotín již podruhé v období tří let mohl nad hlavy zvednou nový putovní pohár pro vítěze Divize "C".

 

Zdroj: fotbal.cz

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255836
Posledních 30 dnů: 897 | Posledních 7 dnů: 391 | Poslední den: 24

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne