SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Ohlasy týmů po Final four | Děkujeme za skvělá hodnocení

Ohlasy týmů po Final four | Děkujeme za skvělá hodnocení

V Plzni proběhlo 13.2.2016 Final four. Přinášíme Vám ohlasy od všech účastníků.

VIDEO | ZÁZNAM VŠECH ZÁPASŮ - ZDE


HELAS BRNO

Jak za tým hodnotíte Final four?

David Cupák, trenér týmu: "Vyhráli jsme Final Four, takže převládá velká spokojenost. V semifinále jsme byli jasně lepší a zaslouženě jsme postoupili. Finále s Plzní bylo velmi vyrovnané. První poločas byla lepší Plzeň. Druhý poločas zase my, kdy jsme nastřelili tři tyčky a jedno břevno. Penalty už jsou o štěstí a hlavně o hlavě hráčů určených na penalty. Naši hráči dali všech pět penalt a to rozhodlo. Jsem velmi spokojen s přístupem všech hráčů, i těch kteří se do zápasu nedostáli nebo neodehráli celá utkání. Všem patří velké dík."

Patrik Lidmila, kapitán týmu: "Final Four jsme si všichni užili. V semifinále jsme přehráli Chomutov a zaslouženě postoupili. Finále už bylo velmi vyrovnané, oba týmy měly hodně šancí a určitě se musel zápas všem divákům líbit. Nakonec musely rozhodnout penalty, kde jsme byli šťastnější my"

Hodnocení organizaci Final four?

David Cupák, trenér týmu: "Musím říct, že jsem byl s Final four po organizační stránce velmi mile překvapen. Hlavně mediální připravenost byla na Final four moc pěkně prezentována od pana Sinkuleho. Servis pro hráče, tak i pro vedení klubu byl na špičkové úrovni. V hale bylo plno domácích fanoušků a to také přispělo ke skvělé atmosféře ve finále. Za celý Helas posíláme za Final four v Plzni velké DÍKY."

Patrik Lidmila, kapitán týmu: "S organizací jsme spokojeni, byla na velmi vysoké úrovni. Do haly přišlo hodně lidí a vytvořili skvělou atmosféru. Chci za tým poděkovat všem organizátorům za výborně uspořádanou akci."


INTEROBAL PLZEŇ

Jak za tým hodnotíte Final four?

Tomáš Kadlec, trenér týmu: „Velmi rozpoluplně se mi hodnotí finálový turnaj. Kluci byli moc nervózní a hlavně v semifinále to bylo hodně vidět. Nervozita jim svazovala nohy a výkon nebyl vůbec dle představ. Nicméně se podařilo postoupit do finále a splnit předsezonní cíl. Ten byl vylepšit loňské umístění U-17. Finále bylo hodně vyrovnané, chvilku jsme byli lepší my a chvilku Helas. Zaslouženě skončilo remízou. Penalty = velká loterie. Pro mě jsou kluci vítězové bez zlata. Byla skvělá parta a udělali jsme velký kus práce s perfektní tečkou. Na skvěle organizovaném FINAL FOUR jsme doma před velmi pěknou návštěvou skončili druzí v republice. Kluci byli zklamaní po finále, ale časem docení tento skvělý úspěch.
Velmi děkujeme klubu za podporu po celou sezónu a věřím, že příští rok budeme opět vidět a futsalová veřejnost si nás všimne.“

Lukáš Němec, kapitán týmu: „Finálový turnaj byl pro nás všechny velkým dnem. Dolehla na nás však velká nervozita především v domácím prostředím. Nervozita byla znát v prvním poločase semifinálového zápasu s Hradcem. Sice jsme se poměrně rychle dostali do vedení 2:0, ale hra byla celá bez pohybu a nastávaly poté zmatky a chyby. Díky tomu se podařilo soupeři vyrovnat na 2:2, a tak zdramatizovat celý zápas. Nerozhodný stav nás donutil se probudit a ukázat naší kvalitu. Během několika minut jsme zápas rozhodli a vyhráli 6:2. Finálový zápas se nehodnotí moc dobře. Do zápasu jsme vstupovali s menší nervozitou a lepší náladou, protože jsme věděli, že už není, co ztratit. Ale doufali jsme stále v první místo. Podle mne se hrál velice vyrovnaný a kvalitní futsal, který byl zcela určitě pěkný pro oko diváka. V prvním poločase, až na pár okamžiků, jsme podle mého názoru měli navrch my. Těžili jsme z výborně nacvičených situací, ze kterých se nám bohužel nepodařilo vstřelit branku. Druhý poločas se hrál velmi rychlý futsal na obě strany. Jako prvními se z branky radovali hosté. Obratem jsme se z toho vzpamatovali a nejlepší hráč turnaje Dušan Künstner vstřelil branku. Stav zápasu se již do konce nezměnil. Musely tak nastat penaltové kopy. Při penaltách se však štěstí obrátilo k hostům. Nastalo velké zklamání. Po chvíli jsme si však uvědomili, čeho jsme vůbec dosáhli. Chtěl bych poděkovat celému týmu, trenérům, realizačnímu týmu, vedení klubu, soupeřům a hlavně našim fanouškům za pěkné a důstojné finále.“

Hodnocení organizaci Final four?

Lukáš Němec, kapitán týmu: „Já osobně jsem se zúčastnil již druhého Final four a myslím si, že letošní organizace byla na vyšší úrovni. O hráče bylo skvěle postaráno a neměli jsme žádné komplikace ani problémy. O turnaj se staralo vedení klubu a především Michael Sinkule. Michael tomu věnoval spoustu času a turnaj velmi dobře prezentoval. Díky této prezentaci se dostavil velký počet diváků. Doufám, že tímto bude v Plzni o futsal větší zájem.“


HRADEC KRÁLOVÉ

Jak za tým hodnotíte Final four?

Jan Bartek, trenér týmu: "Celý finálový turnaj jsme se trápili v koncovce a od toho se odvíjel náš výsledek. Ve vyrovnaném semifinále jsme dokázali ze stavu 0:2 srovnat na 2:2, ale poté jsme neproměnili svoje příležitosti a přišel pro nás trest v podobě branky domácích. Do konce utkání už jsme začali trochu riskovat hrou bez brankáře, která nám bohužel nevyšla a ještě třikrát jsme inkasovali.  V zápase o třetí místo jsme po celý zápas dominovali, ale vynikající brankář soupeře a jeden vydařený brejk Chomutova nás vzdaloval od bronzu. Na konci utkání však ukázalo naše mužstvo charakter a dvě vteřiny před koncem jsme vyrovnali. V penaltovém rozstřelu jsme dominovali výsledkem 3:0  a získali  tak  bronzové medaile.
Jelikož na turnaj mohlo odjet pouze 6 hráčů + brankář, musím  hráčům za odvedený výkon poděkovat. Přijet v kompletní sestavě, tak s pořadím ještě zamícháme. I tak beru třetí místo jako úspěch."

Jan Fridrich, kapitán týmu: "Jak pro celý náš tým tak i pro náš klub byl velký úspěch samotný postup do Final Four. Proto jsme si to do Plzně přijeli hlavně užít a poprat se o co nejvyšší příčky a ukázat atraktivní futsal. Myslím, že zde s předvedeným výkonem můžeme být spokojeni a jsem na celý tým hrdý, jak to zvládl a chci jim za Final Four i za celou sezónu poděkovat. Bohužel několik hráčů kvůli klubovým povinnostem s námi nepřijelo. Myslím si, že s kompletním týmem bychom celkovým pořádím ještě zamíchali. Avšak 3. místo bereme jako úspěch."

Hodnocení organizaci Final four?

Jan Bartek, trenér týmu: "Na organizaci, kterou předvedla Plzeň,  musí znít jen superlativa. Od harmonogramu utkání přes občerstvení pro hráče a vedení, zápasovou kulisu a propagaci celé akce. Snad se jednou dočkáme a v tomto duchu se budou odehrávat všechny zápasy juniorské ligy."

Jan Fridrich, kapitán týmu: "Organizátoři a všichni co byli s turnajem spjati odvedli výbornou práci. Hrací i mimohrací podmínky byly dobré a nic nám nechybělo. Lidí přišlo na každý zápas hodně, takže byla skvělá atmosféra. Organizaci turnaje Futsal Final Four 2016 v Plzni hodnotím velmi pozitivně."


BANÍK CHOMUTOV

Jak za tým hodnotíte Final four?

Michal Nový, manažer týmu: "Hodnoceni za náš tým je následujicí... Pro nás už dostat se do Final Four je obrovským úspěchem. Turnaj jsme si užívali stejně tak jako naši fanoušci, kterým děkujeme za podporu. V semifinále nás porazil vítěz celélo Final Four zaslouženě, celý zápas byl soupeř lepší a tímto mu gratulujeme k pozdějšímu vítězství. Zápas o třetí místo byl pro nás hodně smolný, vyrovnaný, šance jsme měli jak my, tak Hradec, bohužel  jsme 2 vteřiny před koncem obdrželi vyrovnávací branku a soupeř na penalty vyhrál. I tak ale už dostat se sem byl pro náš klub obrovský úspěch a všichni jsme si Final Four užívali."

Hodnocení organizaci Final four?

Michal Nový, manažer týmu: "Klobouk dolů před organizátory turnaje, bylo vše opravdu na vysoké úrovni a další akce v Plzni můžu jen doporučit."

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255812
Posledních 30 dnů: 893 | Posledních 7 dnů: 368 | Poslední den: 19

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne