SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Kučera: V pátek máme jediný cíl a to je výhra

Kučera: V pátek máme jediný cíl a to je výhra

První čtvrtfinálové utkání nevyšlo podle plánů! Tvé hodnocení proč tomu tak bylo?

Po detailnější rozboru prvního zápasu musím konstatovat, že zápas rozhodla hlavně naše naivita před oběma brankami. Protože první dva góly jsme soupeřovi darovali ze standartek a zbytek gólů jsme obdrželi v situacích, kdy byl počet našich bránících hráčů vždy v přesile a stejně se slávisté dokázali prosadit. Takže v hlavní roli nedůraz a naivita při řešení obranné hry.

Bohužel si slabší chvilku vybrali při některých gólech i gólmani, ale ti za porážku hlavní díl viny nemají. Co se týká útočné hry, tak tam mi chybí hlavně důraz a přesnost v zakončení, protože gólových situací jsme měli více než na jeden vstřelený gól . Chyby jsme si ale vysvětlili na tréninku a teď už se soustředíme na zítřejší zápas. Jsem stoprocentně přesvědčený, že na palubovce bude jiná, odhodlaná Plzeň která má jediný cíl a to je výhra.


Jak vidíš páteční domácí zápas v Plzni před domácím publikem?

Na zítra se hrozně těším, je to první domácí zápas play-off v historii našeho klubu, takže futsalový svátek navíc proti velkému rivalovi a doufám v parádní atmosféře! Během týdne jsme se dali maličko do kupy po zdravotní stránce a věřím, že všichni půjdeme za srovnáním v sérii. Naše liga je tak vyrovnaná, že nevěřím, že všichni favorité povedou v sériích dva nula na zápasy a změnit už to můžeme jenom my!  Jak už jsem předesílal na začátku týdne, budeme důrazní a naivitu necháme v šatně. Musíme také udržet emoce, protože tu tuhle sérii rozhodnou. Slávisté hrají někdy záludně, ale my nesmíme žádné zákroky komentovat a soustředit se pouze na svojí hru a na svůj výkon!!  


Jak se ti líbila atmosféra v hale v Praze a jakou očekáváš v Plzni?

Atmosféra byla v Praze výborná, přispěly k tomu oba tábory fanoušků, ale větší respekt a poděkování patří určitě našim, protože jich dokázalo přicestovat na venkovní zápas několik desítek a dokázali nás podporovat i za velmi nepříznivého stavu a hlavně slušně. Naopak co si vyslechl např. Jiří Šíša na svoji adresu od domácího kotle moc fair play nebylo!

Našim fanouškům chceme tu podporu zítra vrátit a předvést se v lepším světle. Očekávám, že bude hala vyprodaná a atmosféra výborná.

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255793
Posledních 30 dnů: 888 | Posledních 7 dnů: 381 | Poslední den: 77

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne