SK Interobal Plzeň

Oficiální stránky futsalového klubu
SK Interobal Plzeň
www.futsalplzen.cz

Příští zápas

Tabulka

1. FK Chrudim 3 35:13 15
2. SK Slavia Praha 3 34:12 13
3. Helas Brno 3 23:17 13
4. Inter FC Kadaň 3 49:35 12
5. SK Interobal Plzeň 3 30:9 9
6. SK Olympik Mělník 3 36:34 9
7. Oxyworld Baník Chomutov 3 29:50 9
8. FTZS Liberec 3 32:44 7
9. FC Rapid Ústí nad Labem 2 26:29 5
10. SKUP Olomouc 2 16:43 1
11. Žabinští Vlci Brno 2 14:41 1

Kompletní tabulka

Slavie si jela pro mačbol, ochutnala plzeňskou desítku a odjela s debaklem

Slavie si jela pro mačbol, ochutnala plzeňskou desítku a odjela s debaklem

S vidinou výhry a možnosti rychlého postupu do semifinále jel třetí tým tabulky Slavie do Plzně. Domácí v bouřlivé k prasknutí narvané hale řekli jasné NE! Proslulá plzeňská desítka pražským ještě více zhořkla, právě deset branek si totiž do autobusu přibalili s sebou na cestu do své stověžaté domoviny. Po jasné výhře 10:2 je stav čtvrtfinále vyrovnaný, 1:1. Čtyři branky vstřelil Abrham.

Futsalová SK Slavia Praha je pro SK Interobal Plzeň dlouhodobě neoblíbený soupeř. Letos s nimi oba zápasy prohrál a i v prvním zápase play-off Slavia v Praze přesvědčivě vyhrála 7:1. Na výjezd do města piva jela proto v kompletní sestavě a se sebevědomím pro druhou výhru, postup by v případě výhry třetí mohla slavit již v pondělí 25.4. v Praze. Interobal naopak stále postrádá důležitého obránce "Mikiho" Štrajta, nejlepší střelec Koc se po menším zranění teprve rozehrává a tak i podle sázkových kanceláří byl favoritem tým hostů. Domácí Interobal ale v po střechu naplněné hale od počátku šel za vyrovnáním série. Ve druhé minutě Vnuk posunul roh na Abrhama a ten z dálky propálil hostujícího Vahalu, 1:0. Interobal sevřel soupeře na jeho polovině, brankáře položil Koc, ale nedokázal ho přehodit, opět Koc na půlce umotal soupeřovo obránce, utekl po levé straně, pěkně nacentroval, hostující obrana ale dokázala na poslední chvíli míč zablokovat. Slavii se ojedinělým výpadem podařilo vyrovnat. Hrdina prošel středem a nenápadnou střelou zleva prostřelil Sochůrka mezi nohama, 1:1. Hosty branka nabudila a srovnala hru. Ale i tak se Koc pěkně uvolnil na prostředku a v nadějné pozici byl faulován. K míči se postavil Mižár a nechytatelně prometl pavučiny v levém rohu Vahalovi branky, 2:1. Hra nabírala na tempu, Slavie neproměnila brejk tří na dva, Plzeň pak předvedla krásnou kombinaci, Stejskal z obrany prošel na půl, narazil si s Vnukem, uvolnil se tak na levé straně a obrana s velikou námahou odvrátila centr těsně před Kocem. Necelé dvě minuty před koncem si hosté vzali time-out a začali hrát bez brankáře, ale hned po několika vteřinách Vnuk s Kasýkem obrali Vahalu a Kasýk uklidil do prázdné, 3:1. Hra v té době byla velmi tvrdá, několikrát se žlutilo, po jasném zákroku na Koce minutu před koncem kopal Mižár desítku a zvýšil již na 4:1. V závěru půle ještě posbíral žlutou hostující Míča a domácí Koc.

V půli druhé Slavia převzala iniciativu a hnala se za snížením, ale z převahy byla jen tvrdá rána ze standardky, se kterou si Sochůrek poradil a naopak při výpadu Kasýka s Vnukem druhý jmenovaný vybojoval již ztracený míč a před obránci ho napálil okolo bezmocného Vahaly, 5:1. To běžela 29. minuta, Slavia sáhla opět ke hře bez brankáře, ale stejně jako v první půli ji Plzeň dokázala rychle potrestat. Hned po několika vteřinách se k míči dostal Abrham a z půlky dlouhým míčem vzduchem zvýšil již na 6:1. Pražané dál zkoušeli hru v pěti, ale ve 32. minutě opět do prázdné zvýšil opět Abrham, 7:1. Soupeř pak již od power-play upustil, přesto ale dál inkasoval. Na půli se přes dva protihráče uvolnil Šíša a předložil před prázdnou Mariánusovi, 8:1. Hattrick nestačil ani Abrhamovi. Zleva se uvolnil kličkou do středu a prostřelil Vahalu už na 9:1. Slavia ještě dokázala snížit pěknou střelou Novotného do protipohybu, ale konečné slovo měl domácí Interobal. Hibler nejprve pokazil nájezd dvou na nikoho, následně k němu ale míč vrátil Böhm a Hibler sám před brankářem zvýšil na diváky vyvolávaných deset.

Plzeň tak ve svém historicky prvním domácím zápase play-off uštědřila soupeři hodně vysokou porážku 10:2. Třetí utkání se hraje v pondělí v Praze.

-AH-

Galerie k aktualitě

Diskuze

Poslední zápas

SK Slavia Praha
SK Interobal Plzeň
0:2
Podrobnosti

Najdete nás na Facebooku

Interobal k.s. Městský obvod Plzeň 3 Město Plzeň Městský obvod Plzeň 4  Městský obvod Plzeň 1 SPUR FINporadenství.com Vodárna Plzeň
ROBSTAV k.s.
KMB progress Národní Sportovní Agentura Kovošrot Nepomuk Pavel Trampota
bezpečnostní agentura Ivana Píclová
Desinsekta SELECT MD elektronik Porsche Plzeň EasyHomes Stavitelství Šmíd

Počet návštěv: 255793
Posledních 30 dnů: 888 | Posledních 7 dnů: 381 | Poslední den: 77

© 2024 SK Interobal Plzeň | Všechna práva vyhrazena | futsal@interobal.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne